Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma ka ei saa sellest Meistrite Liiga võidu (isegi fantaasia)jutust aru eriti. Üks asi on kuidagi Taani meistriga ära kobistada, teine asi on päris võistkondi võita.
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Miks sa üldse liiga võitmise siia tõid?
    No ma ei tea - pigem on suurturniire võitnud autsaiderid (Taani, Kreeka), kui et suuri liigasid - ei oskagi siia näiteid tuua, a la, et Serie A oleks mingi tavaliselt Serie B ja C vahel kõikuja ära võitnud.
    Ühes pead ikkagi 38 mängu olema tasemel, teises 3-4 head mängu tegema.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Liecester ei teinud midagi hullu CL-i alagrupis. Copenhagenit ja Brugget oma alagrupis suutnuks ka Ludogorets edestada.
    Ja Portot ka

Ma ei saa aru, mida te lesteri tulemust maha teete? Alagrupis oldi väga veenvad. Praegu pole just kõige paremad ajad käsil, kuid loodetavasti võtavad end kokku

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Liecester ei teinud midagi hullu CL-i alagrupis. Copenhagenit ja Brugget oma alagrupis suutnuks ka Ludogorets edestada.

Leave a comment:

• N4pster
    replied
    Motivatsiooni ei tasu nüüd üle ka tähtsustada. Me ei räägi isegi mängude viiki mängimisest liigas, vaid tühipaljast värava löömisest, mida pole nüüdseks suudetud teha juba poolteist kuud. Ja nüüd järsku peaksid Sevillale neid lööma hakkama? Kui Lester alagrupis hullu lasi, siis samal ajal löödi ikkagi liigas ka väravaid ja oldi täitsa asistel kohtadel seal 10-13 kandis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Wat? Valitsev meister, ilmselgelt omab liigavõidu kogemust ju. Samas põruti karikates eelmisel hooajal ehk on aeg tiba teist teed nüüd kasutada.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    ma kipun arvama, et CLi mängud näevad väheke teistmoodi välja, seal on poistel ikka mot põhjas ning unistused silme ees.

Leicesteri sugusele meeskonnale on liiga võitmine kordi keerulisem kui CLis juba playoffis olles selle võitmine.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Ma ka ei saa sellest Meistrite Liiga võidu (isegi fantaasia)jutust aru eriti. Üks asi on kuidagi Taani meistriga ära kobistada, teine asi on päris võistkondi võita.
    Täiesti nõus.
    Kindlasti on Leicesteril motti CLi mängida kordades rohkem, aga täpselt samamoodi on teistel satsidel. Üpris kindel, et Sevilla loputab Leicesteri kõvasti läbi ja järgmisesse vooru asja enam pole.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    ma kipun arvama, et CLi mängud näevad väheke teistmoodi välja, seal on poistel ikka mot põhjas ning unistused silme ees.

Leicesteri sugusele meeskonnale on liiga võitmine kordi keerulisem kui CLis juba playoffis olles selle võitmine.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Seeni teinud, et CL´i võitmisest jahute? Ärge tulge eelmise hooajaga vehkima nüüd.
    Liiga kahju oleks.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Võidavad CLi ja järgmine aasta championshipis. Oleks see alles jätk sellele eelmisel aastal alanud loole. Aga vorm liigas on ikka täitsa kohutav.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuskohas panustada saab, et Lester lendab liiga madalamale?

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Nukrat statistikat veel.
    They're the first champions to lose 5 in a row since 1956 and the first team not to score in first 6 games of a calendar year since 1986.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Seis on päris halb kui mingid Alfied elu golazosid löövad juba.

Leave a comment:

Working...
X