Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Naljakas on see, et viimase ma ei tea mitme aasta jooksul esimest korda on jalgpallijumalad sulle pakkunud võimaluse sellist hooaega nautida. Mida sa teed? Ikka vingud kuidas kõik ei ole sinuga samal meelel.
Võid ausalt perse käia
. Jalgpall on globaalne. Fänlus ei ole enam mingi 30 aastat juba piiratud ainult klubide asukohalinnadega. Kui midagi on retard, siis pigem on seda järjekindel nende inimeste maha tegemine, kes fännavad midagi muud kui elukohajärgset klub või kes iga hullu ja laheda asja peale, mide nende oma meeskond ei paku pöördesse ei lähe. Ma isiklikult tunnen ennast sada protsenti Arsenali fännide kogukonda kuuluvat. Ma tunnen klubiga sama tugevat sidet kui ma elaksin ise Londonis. Ja ma olen kindel et enamikel ükskõik mis klubi fännidel on oma klubidega üsna samamoodi. Jalgpalli parim osa on OMA meeskonnale kaasaelamine. Kui tahad hullu ja lahedat sisi vaata jaapani teleshowsid - kuidas onud takistusribadelt mutta kukkuvad jne. See emotsionaalne laeng, mida normaalne fänn saab oma klubilt, seda ei tee tasa ükski Leicesteri sarnane muinasjutulugu. Need on toredad küll ja minagi elan sellistele kaasa. Aga oma on oma. Võibolla oleks ehk lood veidi teisiti kui ma oleks enne Arsenali juurde jõudmist kohalikust jalgpallist rohkem teadnud ja Tammekale või Merkuur-Maagile tõsisemalt kaasa elanud. Aga ei sattunud nii. Tõsi Tammeka tegemistele elan siiani kaasa ja Eestis käies katsun ka mängudele jõuda. Aga see on rohkem kodulinna klubi toetamine kui tõsine fänlus. Praegu elan üldse nii võsas, et kohaliku küla klubi on mingi täisamatöörsats, mille mängutase on lihtsalt liiga jube vaadata.
Leave a comment: