Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• malagar
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sinusugused fännid on omalmoel jalgpalli kõige kurvem nähtus. Valid endale lapsepõlves kusagil (tinglikult) Mustamäe korterist suvalise tippklubi fännamiseks ja siis taod (tinglikult) neid vaadates rahuga käsivarde, kuna sa oled ju valinud nii oossomi klubi ja oled seetõttu justkui lahe. Noh, palju õnne, aga üldiselt võiks jalgpall ja sport pakkuda ikka mingit emotsiooni ka, mitte ainult mõtisklusi, et kuidas 2:0 võit on ikka kehv tulemus, kuna mingi 100 milli mängivad ründajad ei suutnud paari võimalust ära lüüa.
    Ma valisin juhuslike kokkulangevuste tõttu Arsenali omale lemmikklubiks 20 aastat tagasi. Ja see on ainult süvenenud aastatega. Ja pakkunude igasugust emotsioonide virvarri. Mul tekkis omal ajal connection klubi nime, särgi disaini, asukoha ja mängijate pealt ja see tõmbas asja käima. Ma küll ei näi midagi halba või kurba selles kui inimene on endale lapse või teismelisena klubi välja valinud ja sellele lojaalseks jäänud. Ja ei oma tähtsust kas valiku algpõhjus oli see, et klubi oli tol hetkel parim või lihtsalt mõni hetkeemotsioon. Minu meelest pakub ühe klubi toetamine jalgpallis inimesele märgatavalt rohkem kui mingite enda jaoks võõraste ja igasugust seost mitteomavate klubide juurest mingeid muinasjutu emotsioone otsimas käia. Seos klubiga annab vähemalt minule palju suurema emotsiooni kui ükskõik millisele väikesele hiiglasetapjale kaasa elamine. Ja ometi ma kaldun alati kui vastaseks pole Arsenal väiksematele pöialt hoidma. Ja Leicesteri liigavõit oleks ka lahe superüllatus aga see ei paku mulle näiteks pooltki sellist emotsiooni kui isegi Arsenali mingi mitteedasiviiv võit ütleme meistrite liiga kaheksandik finaalis Bayerni vastu. Point on selles, et sellest lapsena juhuslikult valitud klubist võib inimese kasvada püsiv side ja tegelikult ka sõpruskond kogu eluks, mida Leicesteri suguste ühehooaja tähtede fännamine küll ei paku ( kui sa just eluaegne Leicesteri fänn ei ole - nende emotsioonilaks on praegu ilmselt ulmeline - käivad ringi ilmselt nagu emotsionaalsed säraküünlad )-

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Mõnu sa magad ka vahepeal?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Umm, mind kotib Leicester sama palju kui West Brom, Bournemouth või mis iganes teine rändom sats Inglismaal. Sama lugu oli kõigi foorumi kasutajatega umbes aasta tagasi. Ja nüüd kui mu suhtumine klubisse on sama kui ta oli aasta tagasi, ehk siis sügavalt pohhui, siis äkki olen heiter?
    Sinusugused fännid on omalmoel jalgpalli kõige kurvem nähtus. Valid endale lapsepõlves kusagil (tinglikult) Mustamäe korterist suvalise tippklubi fännamiseks ja siis taod (tinglikult) neid vaadates rahuga käsivarde, kuna sa oled ju valinud nii oossomi klubi ja oled seetõttu justkui lahe. Noh, palju õnne, aga üldiselt võiks jalgpall ja sport pakkuda ikka mingit emotsiooni ka, mitte ainult mõtisklusi, et kuidas 2:0 võit on ikka kehv tulemus, kuna mingi 100 milli mängivad ründajad ei suutnud paari võimalust ära lüüa.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ta ju korduvalt öelnud, et see ei ole tema jaoks mingi üllatus.
    Seega on ta valetaja Leicesteri edu on absoluutselt kõikidele üllatus. Eranditult.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Leicester on selle aastaga poolehoiu kuhjaga ärateeninud. Imelik, et sa siin niipalju siis postitad, kui neist sügavalt pohhui on. Ja võimalik, et see vaid minu kiiks aga kuidas saab jalgpalliajaloo ühest suurimast üllatusest inimesel kes huvitub jalgpallist sügavalt pohhui olla?
    ta ju korduvalt öelnud, et see ei ole tema jaoks mingi üllatus.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Leicester on selle aastaga poolehoiu kuhjaga ärateeninud. Imelik, et sa siin niipalju siis postitad, kui neist sügavalt pohhui on. Ja võimalik, et see vaid minu kiiks aga kuidas saab jalgpalliajaloo ühest suurimast üllatusest inimesel kes huvitub jalgpallist sügavalt pohhui olla?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Umm, mind kotib Leicester sama palju kui West Brom, Bournemouth või mis iganes teine rändom sats Inglismaal. Sama lugu oli kõigi foorumi kasutajatega umbes aasta tagasi. Ja nüüd kui mu suhtumine klubisse on sama kui ta oli aasta tagasi, ehk siis sügavalt pohhui, siis äkki olen heiter?

Leave a comment:

• malagar
    replied
    nonoh kui sa nii ütled

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Tead kulla sõber mine metsa selle butthurtidega. See et mõned Leicesteri mängijad ei meeldi, ei tähenda et esiteks Leicesterile pöialt ei hoita või et butthurt ollakse.
    Mulle meeldib Ranieri ja meeldib see lihtne ja effektiivne stiil, mida Leicester tema käe all harrastab. ma olen ühe klubi inimene aga Leicesteri võit on Arsenali järel mu teine eelistus ja seega ei ole mingit kuradi butthurti siin.
    Elasin täna rõõmsalt Leicesterile kaasa koos naisega. Seda enam, et jalgadega Dildo vaatas mängu tribüünilt
    Ja ma olen üsna kindel, et suurem osa Arsenali fänne hoiab samuti ammu Leicesterile pöialt. See on ju loogiline kurat
    Sa võtad valepidi. Ei ole nii, et iga Arsenali fänn on butthurt, aga väga mitu butthurti on Arsenali fännid. Eks.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Põhilised on ikka Arsenali butthurtid ja LeeRomenod. Spursi fännid on käitunud üsna okeilt.
    Tead kulla sõber mine metsa selle butthurtidega. See et mõned Leicesteri mängijad ei meeldi, ei tähenda et esiteks Leicesterile pöialt ei hoita või et butthurt ollakse.
    Mulle meeldib Ranieri ja meeldib see lihtne ja effektiivne stiil, mida Leicester tema käe all harrastab. ma olen ühe klubi inimene aga Leicesteri võit on Arsenali järel mu teine eelistus ja seega ei ole mingit kuradi butthurti siin.
    Elasin täna rõõmsalt Leicesterile kaasa koos naisega. Seda enam, et jalgadega Dildo vaatas mängu tribüünilt
    Ja ma olen üsna kindel, et suurem osa Arsenali fänne hoiab samuti ammu Leicesterile pöialt. See on ju loogiline kurat

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    sorry, ju siis oli see keegi teine, leeromeno ehk
    Põhilised on ikka Arsenali butthurtid ja LeeRomenod. Spursi fännid on käitunud üsna okeilt.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    sorry, ju siis oli see keegi teine, leeromeno ehk

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    rainisele ja muudele heiteritele
    Sa oled kas väga keskpärane troll või ei oska lugeda

Oma viimases postituses siia teemasse mainisin ka üsna konkreetselt, et Leicester on sümpaatne klubi ka minu jaoks.
    Tiitliheitluses olen otseloomulikult Spursi poolt

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    rainisele ja muudele heiteritele:

"Being a Spurs fan, I sat down to watch this one rooting for Swansea. That lasted about five minutes. The energy in the stadium and the commitment from the players makes it impossible for me to even pretend to dislike you. Leicester City and Tottenham in 2016 are exactly what football should be: Players who play for the shirt, managers who act like gentlemen, and fans who don’t treat the title chase like it’s their damned birthright.
    I’d still obviously prefer my Spurs to pip the Foxes to the title, but I can promise that I’ll be celebrating as happily as the next guy if Leicester hold on. The players as well as the fans deserve no less. What a season, and what a couple of clubs. Long live the both of us."

Leave a comment:

• El President
    replied
    küll Okazaki ka kõmmutama hakkab, kui vaja. praegu on Leicesteril äralööjaid piisavalt.

Bundesligas oli jaapanlane vägagi resultatiivne.

Leave a comment:

Working...
X