Algselt postitas Jim Beam
Vaata postitust
nii tunnel-vision kui üldse olla saab
. Kohe kui keegi midagi negatiivset ütleb, siis on häda selles, et tema lemmikud ei võida. Täpselt nagu siis kui Dannar kirjutab näiteks mingi valitsust kritiseeriva uudise, siis on selge, et selle põhjuseks on see, et ta pole kaua saanud. Nii lihtsas maailmas elame ikka
.
Algselt postitas Mask
Vaata postitust
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ilmselt olen siin ka varem maininud, et tegelikult on Leicesteri sekkumine suurde mängu tore üllatus. Mulle ka meeldivad tuhkatriinu lood. Ja tuhkatriinu Leicester kahtlemata ka PLi kontekstis on. See, et ta La Liga tagaotsa klubiga võrreldes rikkam pole ju eriline argument. Ta ei võistle nende klubidega. Võistleb ikka PLi omadega. Ja nagu Eika ka tabavalt välja tõi, siis üks asi on võita lühikene turniir ja teine asi võita 38-mänguline hooaeg. Ja nagu ka LeeRomeno välja tõi, siis nende võidu tõenäosus võis enne väike olla. Näiteks minu meelest ongi ime midagi, mille realiseerimise tõenäosus on näiteks 0,0001%. Umbes nagu Leicesteri liigavõit.
Aga mis mulle ei meeldi on
- puutumatu pühalikkus, mis nende tiitlipüüdlusega on kaasa tulnud. Nagu ei võiks mitte keegi mitte ühtegi aspekti kritiseerida. Hoidku veel jumal selle eest, kui kritiseerija oleks potensiaalne konkurent tiitlile. Siis ajab liiva välja kõikidest kehaõõnsustest ja silmad on viinamarjade hapususest kissis nagu keskmisel jaapani beebil.
- üle võlli keeratud kambavaim. Just umbes need ütlused millest paar lehekülge tagasi natukene teiste väljaütlemisi utreerides shitstormi põhjustasin. Isegi kui nad on imevõistkond, siis minumeelest on igaühel õigus öelda, et "minumeelest nad küll suva-tolbajoobid" või "olen õnnelik kui nad põske saaks". Kuigi mul endal ka täitsa hea meel nende käekäigu üle, siis aktsepteerin ka neid, kes pigem ei salli seda klubi.

Leave a comment: