Huvitav kosseis. Kahjuks mängu vaadata ei saa, aga midagi eriti ilusat sealt vist ei tule.
Hästi ei kujuta isegi ette, kuidas üles rivistutakse ... kas siis 4-3-3
---------------Friedel---------------
Walker--Gallas--Vertonghen-Naughton
------Livermore-Scotty-Dembele-----
-----Ade-----Defoe-----Siggy------- ???
Sest Livermore äärel... ma ei tea. Või siis Livermore - Parker sügavamal ja Dembele nende ja ründeliini vahel ? Oleks tahtnud muidugi Vertsi asemel Caulkerit kaitses näha, aga AVB ei tahtnud vist nooruki-vanuri keskkaitsega riskima minna (kuigi minu meelest oleks võinud, kolm väravat eduks ja kui praegu välja kukkuda, poleks ka veel kõige valusam).
Aga veel uudiseid - Dawson sai üle pika aja kutse kolme lõvi esindama ! Seni viimase mängu pidas umbes kaks aastat tagasi Walesi vastu. Lisaks temale Spursist veel Walker, Lennon, Parker ja Defoe.
Hästi ei kujuta isegi ette, kuidas üles rivistutakse ... kas siis 4-3-3
---------------Friedel---------------
Walker--Gallas--Vertonghen-Naughton
------Livermore-Scotty-Dembele-----
-----Ade-----Defoe-----Siggy------- ???
Sest Livermore äärel... ma ei tea. Või siis Livermore - Parker sügavamal ja Dembele nende ja ründeliini vahel ? Oleks tahtnud muidugi Vertsi asemel Caulkerit kaitses näha, aga AVB ei tahtnud vist nooruki-vanuri keskkaitsega riskima minna (kuigi minu meelest oleks võinud, kolm väravat eduks ja kui praegu välja kukkuda, poleks ka veel kõige valusam).
Aga veel uudiseid - Dawson sai üle pika aja kutse kolme lõvi esindama ! Seni viimase mängu pidas umbes kaks aastat tagasi Walesi vastu. Lisaks temale Spursist veel Walker, Lennon, Parker ja Defoe.
Kommentaar