Algselt postitas Blue Moon
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustRobbenile oleks pidanud peale minema näiteks, et sellel nii palju vaba ruumi ei oleks löögi jaoks? Või laskma Smallingul seda teha.
Ja üle vaadates ma ei saa kusjuures üldse aru, kas sa räägid ikka esimesest või hoopis teisest väravast? Aga noh, prillid.
e: mida Daz Booob jne.
Kommentaar
-
Tõe huvides - ma pole ka näinud ühtegi highlightide klippi, kuhu see stseen niimoodi sisse mahuks. Aga eilsetes pikemates väravatagusttes kordustes oli suurepäraselt näha, kuidas Cahill näitab taganedes käega Smallingule, et Huntelaar jääb sinu peale. Samas see selleks, ma näeks iga kell enne teda seal keskkaitses kui Terryt või santi Riot (viimasel on küll endiselt klassi, aga mida sa teed turniiridel mehega, kes seal üle kahe mängu järjest terve niikuinii ei püsi).armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Pöörduda pärast Erikssoni ja Capellot tagasi Hoddle'i rüppe kõlab nagu väga halb komöödia. Aga eks seda Inglise jalgpallikoondis tavaliselt ongi. See, et Hoddle pole kuus aastat lillegi liigutanud, ei oma muidugi tähendust. Võib ju näiteks KD-le kui eeskujule viidata. Juhhuu!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
FA tegelased hakkavad lõpuks jõudsamalt Harryt puššima. Enne liigahooaja lõppu siiski avaldust ei ootaks.
Wilshere'i eemalejäämine tähendab aga igal juhul seda, et Lamps ja Stevie ei saa veel koondisest pinsile. Peavad selgi suvel Ida-Euroopas ringi müttama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Pes Vaata postitustMillise koosseisuga võiks teie arvates Inglismaa minna EMile? Mina panin kokku sellise:
koosseis
Kommentaar
-
Esiteks peaks ikka arvestama, et Rooney on ju eemaldatud kolmest alagrupimängust.
Teiseks - paremkaitses Jones üle Richardsi või Walkeri? Mis põhjusel?
Kolmandaks - Inglise koondise keskväli ilma "töömehe" Parkeri või Barryta ning selleasemel hoopis üksteist mitte väga hästi tundev ründavate poolikute paar Cleverly-Lamps kellest esimene pole kunagi veel koondises mänginudki.
wtfVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar