Hodgson said he saw Chamberlain play well against Pirlo and Ambrosini. Ambro didn't play, Pirlo isn't even a Milan player.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHodgson said he saw Chamberlain play well against Pirlo and Ambrosini. Ambro didn't play, Pirlo isn't even a Milan player.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Aga kui asja heast küljest vaadata, siis viimasel ajal Roy ongi tähelepanu tõmmanud keskpärasusest maksimumi võtmisega. Tuleb muidugi möönda (või möönata?), et tema muu keskpärasus vähemalt ei pea ennast maailmaklassiks nagu praegune, aga loota ju võib, et pigistab siingi vähemalt järgmise faasi turniirist väljaLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Liverpool midfielder Jordan Henderson has been placed on stand-by and would be called into the squad if Parker was ruled out.
Manchester United's Michael Carrick, who has not played for England since May 2010, was not considered because he told the Football Association he did not want to be a bit-part player.
raske uskudasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKas tõesti pole Hendersonist paremat meest võtta? :|buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
ma saan aru küll, et poiss on vigastuste ja mängupraktika küüsis, kuid isegi manu pooldajal pole ilus nõnda cleverly kohta öelda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKui palju siinsed Hendersoni kirujat poissi üldse mängimas on näinud see hooaeg?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMitu mängu peab olema näinud enne kui kvalifitseerud "arvajaks"?
Hendo kaitseks võib nõnda palju öelda, et U-21 eest on ta korralikult välja astunud. Möla maha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMitu mängu peab olema näinud enne kui kvalifitseerud "arvajaks"?
Ma arvan, et kenny ja Roy on pisut targemad kui sina. Sama spets nagu tursa tannu...loed gool.commi ja tambid siia ümber.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustViimasel nädalal oled sa palju arvanud. Või noh puusalt paugutanud....
Ma arvan, et kenny ja Roy on pisut targemad kui sina. Sama spets nagu tursa tannu...loed gool.commi ja tambid siia ümber.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar