No perse, ma ei kannata enam seda välja, et Cole Bainesi asemel alustab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Vilksamisi vaadatuna - Hodgson tegi oma töö ära ja võttis selle kohustusliku nullnulli. Aga tehti tõepoolest minimaalne. Ründesuunaline mäng poolkaitses tundus lihtsalt hirmus, palli hoida ei suudeta, söödud lähevad järjest aia taha. Wilshire jättis lootusetu mulje, aga mitte nii lootusetu kui tema asemele loovaks??? mängijaks sisse vahetatud Ashley Young. Junior Walker on sellel tasemel paraku totaalne puujalg, poleks eales arvanud, et Glen Johnsonist nii suurt puudust võib tunda. Ja see, et James Milner saab ikka veel ääremängijana 90 minutit, ütleb valikute kohta palju.
Positiivset on vähe. Cole oli super, Jagielka soliidne, Gerrard jaksas väga mehiselt kaitset aidata, Lambert tegi enam-vähem kõik, mida üksik ründaja sellises mängus suudab.
Pink on jõhkralt lühike ja päris noori poisse Hodgson ei usalda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, kui Wilshere on nii sitt nagu ta oli, siis milleks Young tema asemel sisse tuua, see ju veel sitem. Carrick Wilshere-i asemele ja Lamps või Gerrard 10-ks, simple, aga mõni kukub leiutama. Ja mängu lõpus Walcotti asemel Cleverly tuua on muidugi geniaalsus omaette, polnud mingit vajadust.
Aga muidu vajalikud 1 punkt. Mäng oli aga üsna peata, ei teagi kumb 0:0 Roy jaoks "ilusam" oli, tänane või manu-chelski vaheline.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMäng oli aga üsna peata, ei teagi kumb 0:0 Roy jaoks "ilusam" oli, tänane või manu-chelski vaheline.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Eilsed ITV punditid Kean ja Dixon olid absoluutselt veendunud, et Inglismaa saab edasi ja kodus võidetakse Poola ja Montenegro. Ma ei jagaks väga seda optimismi, mõlemad meeskonnad hingavad neile tabelis kuklasse ja ei maksa unustada, et Inglismaa on selles grupis suutnud võita vaid Moldovat ja San Marinot, ülejäänutega on mängitud viiki.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Mnjah - selles nimekirjas tõesõna üllatusi pole. Sümpaatne, et Barkley ja Townsend kaasatakse muidugi, aga mänguaega neil ju lootust saada pole.
Äärtega saab väga keeruline olema. Kogu see keskpoolikute kamp kisub keskele. Lõpuks mängibki Milner jälle seal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Redknapp, now manager at QPR: "This isn't about them giving the England job to me or Roy Hodgson, ut English football being run by people who really haven't got a clue. And they get to pick the England manager!"
"Everyone said I was the people's choice, the only choice. All the senior players seemed to be up for me to get the job. I got quite a few text messages at the time from players saying they would love me to manage England: Steven Gerrard, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, John Terry.
"But the FA went for Roy Hodgson to be the England manager - a man who is more their cup of tea."
Loomulikult ei jäta Redknapp mainimata, et ta ei tunne vähimatki vimma Hodgsoni vastu. Nagu see eelöeldust juba piisavalt ei selguks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar