Inglise koondise fänn olla on tegelikult väga närve säästev. Suurturniiridel saab pärast kaheksandik-/veerandfinaale täiesti pingevabalt vutti vaadata. Islandi üle hea meel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Ma olen muide Arsenali fännidega osaliselt nõus. 5 Tottenhami mängijad algkoosseisus? See võistkond, kellel ei ole veres lõpuni võidelda? Aga see on ainult üks pool.
Teine probleem on see, et seal olid ka Arsenali, Manchester Unitedi, Manchester City ja Liverpooli mängijad. Saage aru, inglise vutt ongi rõvedalt ülehinnatud. Aga isegi selle jaoks on kaotus Islandile liialt. Kuigi minu meelest ei ole Island kotikud, neil on lihtsalt väike rahvaarv, muud midagi.
Kommentaar
-
Brittide jalgpall on üks otsekohesemaid ja ausamaid. See on ilus. Väga kole on juhtfiguuride lühinägelikkus ning ühiskonna meelsus edu rahas mõõta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen muide Arsenali fännidega osaliselt nõus. 5 Tottenhami mängijad algkoosseisus? See võistkond, kellel ei ole veres lõpuni võidelda? Aga see on ainult üks pool.
Teine probleem on see, et seal olid ka Arsenali, Manchester Unitedi, Manchester City ja Liverpooli mängijad. Saage aru, inglise vutt ongi rõvedalt ülehinnatud. Aga isegi selle jaoks on kaotus Islandile liialt. Kuigi minu meelest ei ole Island kotikud, neil on lihtsalt väike rahvaarv, muud midagi.
Kommentaar
-
Järgmisel turniiril siis uuesti, äkki MM'il suudetakse kelleltki veel huvitavamalt sisse saada (kui nii kaugele muidugi jõutakse)
Aga tulevik on helge - Rooney not retiring from international football. Arvatavasti järgmine treener tuleb ja valib teda samamoodi edasi olenemata vormist ja oskustest.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Saage aru, inglise vutt ongi rõvedalt ülehinnatud.The ball is round, the game lasts ninety minutes,
and everything else is just theory.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen muide Arsenali fännidega osaliselt nõus. 5 Tottenhami mängijad algkoosseisus? See võistkond, kellel ei ole veres lõpuni võidelda? Aga see on ainult üks pool.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustÄra arsenali kaela aja - meilt oli ainult üks ratastool ja mitte ühtegi mängijatThe One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustOT: arsenali mängijad lihtsalt ei oska penalte teistes koondistes lüüa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar