320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Kui sul on selline loots nagu öökull, siis ei ole mõtet arutleda et kas ikka oleks võind Drinkwateri kellegi asemele võtta jne - mitte mingit vahet pole. Sellel treeneril on uskumatu oskus talenti nullida. Ja kogu inglismaa FA võib oma üleoleva suhtumisega sisse istuda, see on läbi treeneripingi ammu kõikidesse mängijatesse sisendunud, isegi neisse noortesse, kes nüüd sinna kaasa võeti.
Sa maksad mingi 3,5 miljonit aastas sellele taktikalisele dinosaurusele, kes võtab kätte prantsusmaal minna sightseeingule, kirjutab enne mängu Islandiga valmis tagasiastumiskõne ja peale mängu veel ütleb pressikal, et olen uhke töö üle mida teinud olen (mida põhjendab sellega, et valis 23. mehe hulka rohkem noori) ja siis jalutab poole pressika pealt minema ja jätab Harti ja Ruuni sinna ülejäänd pressi pilduma. Ma ei hakka taktikast rääkimagi, see on lihtsalt nii perses et pole mõtet hakata analüüsima. Pani mõtlema, et skynewsi Gary on ju kõrval istumas, huvitav kuidas ta seda kaost analüüsiks? Hodgson on kõige ehedam journeyman treener keda leida annab ja tal õnnestus inglise ülemakstud palgal neli aastat olla.
Ja diskleimerina, ma pole viitsinud ammu inglismaad niivõrd pooldada, aina enam lükkab see üleolev suhtumine tervelt riigilt ning madalalaubaliste koondisefännide kultuur eemale. Paras.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustKeda inglastel asemele üldse võtta on ? Arry ?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustNo ja see viimane mäng islandi vastu oli täpselt nagu Manu mängud LVG käe all enamasti. Aeglane jura.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustInglaste probleem on see, et puuduvad maailma tipptasemel mängijad, kes taktika ellu viiks. Pole ju neil ligilähedaseltki Robbeni tasemega meest,kes suures osas oli LVG taktika keskne figuur 2014 mm-il ja mängu saatused oma sooritustega otsustas.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Hea töö Roy! Hea töö.
Pressikal esimesed sõnad... ma ei tea, mida ma siin teen.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustHea treener paneb taktika paika selle materjali järgi mis tal võtta on, mitte vastupidi.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
See mees sai täna pariislaste juurest vabaks, endale lõi just tema esimesena pähe potentsiaalsete kandidaatide seast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar