Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Väline kuvand on oluline - et teised näeksid, et ma olen ikka pettunud. Mõistagi on see viide (ülla-ülla) ebakindlusele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul on Sakast eriti. Ta pennu oli vähemalt pennu moodi. Meenus kohe üks reklaam.
https://youtu.be/2I2BMaW8iJoMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Mind huvitab mis Southgate peast läbi käis, kui ta 2 absoluutselt marginaalselt mängijat turniiril pendlaid lööma paneb. Ja kui ankrumeheks pannakse suvaline noor. Mind huvitab mida mõtles tol momendil nonmoneyhungryteen, kes tegi ju hea turniiri.
Magusaim draama ever ja kõrgeima taseme brainfart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee tundub tavaks saanud olevat. Kunagi oli see haruldane ja protest, aga ju on praegu mingi pseudomacho asi, et ma olen nii winner, et kaotuspreemiaga ei lepi. Ehk ilmselt tähtsustatakse seda üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa saan aru. Saan aru, kui väravalööja Shaw on pettunud või penaltitõrjuja T-Rex. Aga Conor Coady, kelle ainus ülesanne oli veepudeleid tassida?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÜks teine Manchester Unitedi legend samal ajal: "If you're Sterling or Grealish, you cannot sit there and have a young kid go up for a penalty ahead of you."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTooge nüüd uus treener, tänks, Southgate on IDIOOT
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSouthgatele maksis Manu lembus ja põhjendamatu eelistamine kätte. Hea treener, aga isiklikud sümpaatiad ei sobi tiitlite jaoks.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar