Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    See arutelu/vaidlus tundub minu jaoks juba kuidagi tobe aga tõesti, mulle jäi küll selline mulje. Lloris ja Hart on "ühes paadis" aga Mandanda naersid välja. Fine, kui arvad, et Lloris ja Hart on ühe taseme mängumehed. Jäägu sulle sinu arvamus. Aga ära tee siis maha meest, keda sa pole piisavalt mängimas näinud, et tema tasemest mingit erilist aimdust omada, sest 9 kohtumist (või 20 nagu sa väitsid) ei ole selleks piisav kogus mänge.

Llorisi koha pealt olen mingis mõttes võibolla isegi nõus, et ta mängu on tõesti kohati mingi ebakindlus sisse hiilinud (ka viimati Bulgaaria vastu vastaste ühes ainsas olukorras pudistas palli, kuid paikas selle koha väga hea tõrjega), aga see paha komme on tal minu arvates viimase paari hooajaga sisse tulnud. Lyonis ja Spursi esimestel hooaegadel oli ta minu mälu järgi ikka väga kindel.
    1. Ma viitasin enda nägemuse järgi prantslaste nõrgale kohale.
    2. Ma pole isegi mitte David Seamani eelistanud Kotenkole - ehk igasugune eelistus on TEIE enda väljamõeldis.
    3. Mandanda naersin välja, kuna kogenud vv on suutnud a la 15-st viimasest mängust teha 2 vägevat ja 13-st kehva. Anna andeks, et see mind naerma ajas.

Ei ole ju keeruline?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Vaatasin mõlemat Blade Runnerit ja vaatasin Inglismaad Sloveenia vastu. Seetõttu tundub täiuslik koomiks.
    Väga leidlik, viimane aken super.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vaatasin mõlemat Blade Runnerit ja vaatasin Inglismaad Sloveenia vastu. Seetõttu tundub täiuslik koomiks.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Butlandi ja Pickfordi rahvusvaheliste mängude kogemus piirdub seni pea täielikult noortekoondistega. Kas neil tegelikult rahvusvahelisel tasemel Hartist rohkem või vähem võimeid, on seega vara öelda. Kindlasti üks neist kahest koondises kanda kinnitab, aga tõenäoliselt mitte veel.
    Üldiselt: Hart ei ole kindlasti teema, mille üle Southgate oma pead vaevab järgmised kaheksa kuud.
    Ega jah, aga peale seda MM'i kui asjad jätkuvad nii, siis peaks neile kahele andma võimalust end näidata.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Frazer Forster.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Kui nüüd natukene Harti kaitsta, siis eelmise hooaja Torino kaitse vs Liverpooli ja Tottenhami oma.. Ei kannata võrdlust. Aga jah, kahjuks ta midagi vapustavat pole, Butland vääriks võimalust ja Pickford on tuleviku mees.
    Butlandi ja Pickfordi rahvusvaheliste mängude kogemus piirdub seni pea täielikult noortekoondistega. Kas neil tegelikult rahvusvahelisel tasemel Hartist rohkem või vähem võimeid, on seega vara öelda. Kindlasti üks neist kahest koondises kanda kinnitab, aga tõenäoliselt mitte veel.
    Üldiselt: Hart ei ole kindlasti teema, mille üle Southgate oma pead vaevab järgmised kaheksa kuud.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Eem, Harti ei saa kummagagi ühte lausesse panna. Inglane lasi sisse rohkem väravaid ja tegi rohkem vigu kui Lloris ja Mignolet kahe peale kokku. Ja seda mudaliigas, mitte maailma parimas liigas.
    Kui nüüd natukene Harti kaitsta, siis eelmise hooaja Torino kaitse vs Liverpooli ja Tottenhami oma.. Ei kannata võrdlust. Aga jah, kahjuks ta midagi vapustavat pole, Butland vääriks võimalust ja Pickford on tuleviku mees.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pane Hart sinna võrdlusesse. Olen kindel, et pigem on Hart samas lauses Mignolet'ga kui Lloris'ga.
    Eem, Harti ei saa kummagagi ühte lausesse panna. Inglane lasi sisse rohkem väravaid ja tegi rohkem vigu kui Lloris ja Mignolet kahe peale kokku. Ja seda mudaliigas, mitte maailma parimas liigas.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Mil moel Lloris vs Mignolet punapeade koondisega seotud on? Inglastel pole juba mitukümend aastat head puurilukku olnud.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Minu mõte oli, et ta (ka) eksib liiga palju. Mis siin keerulist aru saada on?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust

Et jah, päris halb vv tegelt Lloris. Tegi 3000 minuti peale kaks eksimust mis viisid väravani.
    Pane Hart sinna võrdlusesse. Olen kindel, et pigem on Hart samas lauses Mignolet'ga kui Lloris'ga.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Redman Vaata postitust
    Pannud siis juba errorid ka.

Et jah, päris halb vv tegelt Lloris. Tegi 3000 minuti peale kaks eksimust mis viisid väravani.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Pannud siis juba errorid ka.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Miks mitte? Lloris tegi liigas näiteks eelmine hooaeg täpselt 6 korda rohkem erroreid kui Mignolet. Pudistab küll ja veel.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Miks mitte? Lloris tegi liigas näiteks eelmine hooaeg täpselt 6 korda rohkem erroreid kui Mignolet. Pudistab küll ja veel.
    Eelmine season:

Värava hoidis puhtana Lloris 15 korda (teine üldarvestuses)
    Errors leading to goal: Lloris 2

Leave a comment:

Working...
X