Funes Mori golazo oli River Platesque või mingi standardi peapall?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAnname 7 minutit, aga laseme 9 joosta. Lisaks Terry värav suluseisust. Ehk Mike Jones peab üsna palju vastuseid välja mõtlema.
Ja võtmata jäänud sulg pole mõistagi Jonesi, vaid ikka Mullarkey kärn. Ehkki vb arvas, et läks Evertoni mehest vms. Väga valus muidugi, ma ei kujuta ette, palju neid meeskondi on üldse maailmas, kes on ühel ja samal hooajal kaks korda juhtinud 2:0, andnud selle kiirelt käest, läinud üleminutitel taas 3:2 juhtima ja lasknud endale siis 90+8 ikkagi viigi ära lüüa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Uskumatu, mis kohtunik.
Üle pika aja vaatasin premmi ja selline lõpp mängul, kus ühel minu arust lihtsalt kingiti ja teisele tehti lihtsalt ära.FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitustVäga hea. See on juba ammune kitsaskoht, et Colemani seljatagune on tühjavõitu: Hibbert vana ja vigane, Browning ka vigastusega hooaja lõpuni väljas (ja Stones rohkem nagu ajutine kohatäide). Kõlakaid oli tegelikut juba eelmiste üleminekuakende ajal, aga paistab, et nüüd on tõsi taga. Üks Leedsi parimaid mängijaid ja hinnatuimaid ründavaid paremkaitsjaid Championshipis viimastel aastatel, usun, et Byram saab ka Premmis hakkama.
Nii palju siis sellest, aga kui tüübil selline suhtumine on, et Colemaniga paremkaitsja koha pärast võitlema ei taha/viitsi/julge hakata, siis pole eriti kahju küll
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar