Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Everton

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Rein
    Must puudel
    • Feb 2005
    • 12804

Ma ütlen nüüd hobikohtunikuna oma 5 senti. See kui meeskonnakaaslased omavahel mölisevad ja tõmblevad, on väga kole. Palju koledam kui vastasega. Ja kui sa oled nii m*nn, et lähed tiimikaaslast mängu ajal lööma, siis oledki punase ära teeninud. Olgu see rusikaga löök või bitch slap.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Ma ütleks, et nii see polnud ka mingi pehme bitch slap - tasub võtta arvesse, et Kean'il on tavapärasest tugevamad (kaela)lihased ning see löök liigutas teda (ja seda mitte romantilises võtmes).
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• suits
        Väikeriikide patrioot
        • Oct 2022
        • 139

Algselt postitanud kasutaja Mister poolt
        Jube pehme on see tänapäeva jalgpall... Sellise asja eest punane on ikka mega overkill. Näen ka esimest korda sellist asja.
        Ma olen nõus, et tänapäeva jalgpall on erinevatel põhjustel muutunud teatud olukordades pehmemaks, aga ei ole üldse nõus, et see olukord on tippspordi pehmostumise musternäide. Kohtunikul pole mitte ainult selles olukorras punase kaardi näitamiseks õigus, vaid lausa kohustus.

Võte Inglismaa jalkaliidu lehelt:
        "Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made."

Selle üle, kas põse peale laksu andmine on vägivaldne käitumine või mitte, pole mõtet filosofeerida.

Kommentaar

• ElNino9
          Eesti koondislane
          • Dec 2011
          • 9103

Naiste jalgpall on selle asja nimi.

Kommentaar

• Wingback
            Eesti koondislane
            • Aug 2001
            • 7969

Moyes'il siin vist palju fänne küll ei ole, kui üldse, aga vanameister on tiimi tüürinud väga ilusti ning hoog ei tundu raugevat. Newcastle'ile tuule alla tegemine täitsa korrralik.
            YNWA!

Kommentaar

• JuriM
              Eesti koondislane
              • Aug 2012
              • 11810

Päris lahe oleks kui Evertoni Chelseast ja Liverpoolist eespool lõpetaks.

Kommentaar

• Tassike
                Meeskonnaliige
                • Aug 2020
                • 335

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
                Päris lahe oleks kui Evertoni Chelseast ja Liverpoolist eespool lõpetaks.
                Täiesti reaalne stsenaarium.

Kommentaar

• JuriM
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2012
                  • 11810

See kuidas saadi 3-1 ette ja ikka need 2 punkti ära anti, ffs.

Kommentaar

• mcnamara
                    Möirgav mölder
                    • Nov 2001
                    • 29207

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
                    See kuidas saadi 3-1 ette ja ikka need 2 punkti ära anti, ffs.
                    See teine poolaeg oli Citylt väga huvitav 1:0 eduseisu hoidmine. Paras jama kaitses eesotsas kiidetud Guehiga.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Wingback
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2001
                      • 7969

Moyes on parim Arsenali tiitlile viinud treener.
                      YNWA!

Kommentaar

• mcnamara
                        Möirgav mölder
                        • Nov 2001
                        • 29207

Seamus Coleman, keda ma aastaid just jõulude ajal mängima ootasin (ja enamasti ta ka platsile tuli), lõpetab karjääri. Tõeline Briti saarte vana kooli klassik. Veel sel kevadel katsus Iirimaaga MM-ile pääseda. Evertonis kokku 17 aastat, neist 7 viimast kaptenina. Selline peakski ühe jalgpalluri karjäär olema.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• nimastain
                          Eesti koondislane
                          • Apr 2021
                          • 940

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
                          Seamus Coleman, keda ma aastaid just jõulude ajal mängima ootasin (ja enamasti ta ka platsile tuli), lõpetab karjääri. Tõeline Briti saarte vana kooli klassik. Veel sel kevadel katsus Iirimaaga MM-ile pääseda. Evertonis kokku 17 aastat, neist 7 viimast kaptenina. Selline peakski ühe jalgpalluri karjäär olema.
                          Lugedes ta lõpetamisest, pani mõtlema, et tüüp läks Evertoni kui ManUs veel kõik hästi oli… päris vana tundub olla.

Kommentaar

Töötlen...