Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Welcome back Naismith!
Pole teda mängimas näinud, kuid loodetavasti suudab ta oma Eredivisie resultatiivsuse (14+9 lõppenud hooajal) premmi üle kanda ning satub pigem ühte ritta Tadici ja Wijnaldumiga kui Clasie või Viktor Fischeriga, kui viimastel aastatel sealtmailt saabunud poolkaitsjatest rääkida. (Neist Tadic ja Clasie teadagi samuti Koemani signingud).
Väga tervitatav, et ükskord ka varakult ostud ära tehakse, eriti veel kui hooaja alguse mängudegraafikut vaadata (EL kvalif + PLis al 2. voorust Man City (A), Chelsea (A), Spurs (H), Man Utd (A).
Järgmisena pidavat M'Baye Niang soojas olema.
Kommentaar
-
Pole isegi sama positsioon, Klaassen mängib märkimisväärselt madalamal.Algselt postitas oravrsk Vaata postitustSee Klaassen tundub olevat selline vaese mehe Christian Eriksen.
Kommentaar
-
Homme medical.Algselt postitas moya Vaata postitustJärgmisena pidavat M'Baye Niang soojas olema.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Väidetavalt on viimase eest ka Arsenal nõus va krõbisevat kõlistama.Algselt postitas moya Vaata postitustIga kell võtaks ennem Sandro kui Niangi.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Pmst Saver, ma võin sulle anda head nõu - kui kõikide teiste klubide tegemiste puhul võid sa leida sellest pasameediast pärleid, mis tõeks osutuvad, siis Arsenali puhul ekslevad nii nemad kui ka sinna ikka alati konkreetses pimeduses. Edaspidi hoia lihtsalt silm Arsenali threadil peal, küll me postitame asju mis tõepoolest toimumas on. Viimane hea näide Kolasinac - me tõime jutu sinna threadi kui asjal tõepoolest olid väärt allikad. Need kes aastaid on jälginud Arsenali turustrateegiat, teavad täpselt millal on lihtsalt clickbait ja millal midagi päriselt liigub. Aight?Algselt postitas Saver Vaata postitustVäidetavalt on viimase eest ka Arsenal nõus va krõbisevat kõlistama.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ma lootsin, et peidan end siia Evertoni teemasse ära ja keegi ei leia ülesseAlgselt postitas marv3llous Vaata postitustAight?
Pole probleemi!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Mulle käivad ka päris paljud pinda.Algselt postitas StokNoh. Ma ei tea, kas Sa oled märganud, aga Sa käid päris paljudele pinda.
Kuidas seda nimetada, kui Liverpooli teemast peab lugema kuidas paar venda tahavad külakuhja teha, aga ühel vennal on ketsid puudu?Algselt postitas StokKoonda oma spämm ühte teemasse kokku ja rahu maa peal.
See ei ole spämm?
Aga milleks üldse vinguda? Ma võiks ka palju põhjuseid leida vingumiseks, aga ometi ma ei tee seda.Algselt postitas StokKes tahab, loeb, kes ei taha, ei vingu.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar