Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Katk
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ma ei ole vist nii mittemidagiütlevat Evertoni sel hooajal näinudki kui eilne. Ära kobistada oleks Anichebe muidugi vabalt võinud, aga mingit draivi mängus polnud. Nii et väravateta sudimine igati õiglane tulemus.
    Kuidas see väravateta sudimine siis õiglane oli? Ma nägin esimest poolaega ja selle järgi vaadates oleks pidanud küll S'ton juba 2-0 vähemalt ees olema.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma ei ole vist nii mittemidagiütlevat Evertoni sel hooajal näinudki kui eilne. Ära kobistada oleks Anichebe muidugi vabalt võinud, aga mingit draivi mängus polnud. Nii et väravateta sudimine igati õiglane tulemus.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Haha, uskumatu kuivõrd halvasti eelmise hooajaga võrreldes Jelavic mängib. Ilmeksimatust väravakütist on saanud puujalg.

Njh, ei taha draamat teha, aga kui mängupilt ei parane, jääbki 4. koht vaid unistuseks. Hooaja alguse sära on minetatud ja sisuliselt tundub, et suur osa mängijatest on lihtsalt vormist väljas. Hädasti oleks täiendusi vaja, et uut positiivset impulssi anda, aga noh, see on nagunii loll lootus.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Ei tea, kas Moyes täna Mirallast veel julgeb mängu panna, aga Anichebe tuleks küll võimalikult kiiresti sisse tuua.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Senini kõige kohutavam Everton, mida sellel hooajal näinud. Peaaegu kõik on halvasti, mis üldse halvasti olla saab. Peale Howardi.

Leave a comment:

Working...
X