See nägi täiesti kohutav välja, nii õnnetu olukord..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitust
Lisaks ütleb isa, et Inglismaale minek oli viga ja soovib poja naasmist Itaaliasse. Juventus võiks ka oma vana võla - kaks traktorit - ära maksta, arvab papa Kean.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSilva on läinud.
Aga rohkem kui loogiline oleks, arvestades tabeliseisu ja nukrat seeriat. Asemele keegi (Benitez/Moyes?) caretakeriks hooaja lõpuni oleks vast kõige tõenäolisem lahendus.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAmetlik teade kusagil? Ise küll hetkel ei leidnud.
Aga rohkem kui loogiline oleks, arvestades tabeliseisu ja nukrat seeriat. Asemele keegi (Benitez/Moyes?) caretakeriks hooaja lõpuni oleks vast kõige tõenäolisem lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustWtf, ma nägin ju Twitteris klubi postitust, aga see kustutatud.. või lihtsalt deliirium?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Sacked in the morning - nüüd peaks see küll ära tulema. Relegatsioonitsoonis ja olleks kulutanud suvel selliseid summasid et oi oi
Ma ei tea kuidas üldse Evertonis meeleolu on, aasta aastalt muudkui valesid otsuseid treenerite valikul, no mitte ei lähe. Paberil paistis et võiks tulla tõsine rusikahooaeg, käesolev, aga jälle same old, same old.
Kommentaar
-
Silva nägu pole muutunud Leicesteri mängu viimasest minutist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustSacked in the morning - nüüd peaks see küll ära tulema. Relegatsioonitsoonis ja olleks kulutanud suvel selliseid summasid et oi oi
Ma ei tea kuidas üldse Evertonis meeleolu on, aasta aastalt muudkui valesid otsuseid treenerite valikul, no mitte ei lähe. Paberil paistis et võiks tulla tõsine rusikahooaeg, käesolev, aga jälle same old, same old.
Järgmised mängud on ikka väga väga karmid - Chelsea kodus , Manchester United võõrsil, Leicester City ja Arsenal kodus. Uuele treenerile pole muidugi parim algus, aga praeguses tempos tunduvad kindlad 0 punkti neljast."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Saturday, December 7, 2019 - Everton v Chelsea (12.30pm GMT, live on BT Sport)
Sunday, December 15, 2019 - Manchester United v Everton (2pm GMT, live on Sky Sports)
Saturday, December 21, 2019 - Everton v Arsenal (12.30pm GMT, live on BT Sport)
Thursday, December 26, 2019 - Everton v Burnley (3pm GMT, live on Amazon Prime)
Saturday, December 28, 2019 - Newcastle United v Everton (3pm GMT)
Wednesday, January 1, 2020 - Manchester City v Everton (5.30pm GMT, live on BT Sport)
Lahe graafik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar