Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• petteri
    replied
    Algselt postitas karausser Vaata postitust
    jään muljeid ootama! endal see suur unistus veel teostamata!

Sai see tripp siis kenasti ära tehtud ja peab tunnistama, et vaatamata 0:0 viigile, oli tegemist ikkagi kordaläinud ja meeldejääva üritusega. Mängule eelnenu melu oli awesome! Liverpooli kesklinn nii väga sinine polnudki, kuid mida edasi staadioni poole sai astutud, seda vingemaks kõik läks. Jõudsin kohale oma arust kena varuga ehk siis 2 ja pool tundi enne mängu. Plaan oli veel fännipoest üht-teist vaadata jms. Kohale jõudes oli Evertonianitel pidu muidugi juba alanud, tänavad olid rahvast täis, pood oli umbes ja sallimüüjatel käed-jalad tööd täis. Erinevalt Celtic-Hearts mängust, mida ma oktoobis vaatamas käisin, olid vastasfännid seekord kõvasti nähtavamad kui tollal Heartsi omad. Aeti vastasleeriga juttu, joodi sama laua taga Changi õlut ning meenutati hooaja highlight'se.

Mäng ise oli selline nii ja naa. Esimesel poolajal suurt midagi ei toimunud, fännid olid vaiksed ja tegelesid peamiselt oma meeskonna mängijate hurjutamisega, mis oli ka antud olukorras ainuõige, sest oma taset suurem osa välja ei vedanud. Teine poolaeg asuti ründama Gwlady sektori suunas. Selle sektori kohta ütles üks kunagine Evertoni peatreener nii, vaheajal oma mängijatele siis, kui nad kaotusseisus olid:
    "Get the ball into their box and the Gwladys Street will suck the ball into the net."
    Võimalik, et Moyes mainis sinistele midagi sarnast, sest teisel poolajal oli mäng hoopis kiirem, põnevam ja mis kõige tähtsam, täielikult Evertoni kontrolli all (tegelt oli see ka esimesel poolajal nii, kuid mitte ehk nii ülekaalukalt). Lisaks olid ka fännid "paremas vormis", tehti palju häält ja elati end mängu täiega sisse. Paraku ei õnnestund Evertonil oma arvukaid võimalusi kuidagi realiseerida. Eks Vorm mängis luikede poolel ka hästi, kuid enamus headest võimalustest löödi paraku lihtsalt üle. Lõpuvile kõlades kostis üksi vali "BOOO" ja fännid ning mängijad tegid kiirelt minekut.

Kõige parma mulje jättis mulle Coleman, kes oli eriti tahtmist täis. Pettunud olen Fellainis, Michu's ja Baines'is. N-ö põhitegijad minu silmis jäid oma parimatest esitustest väga kaugele.

Nats ka nendest fännidest, kes mu kõrval istusid/seisid. Vasemal käel oli season ticket holderist vanatädi, kes lasi terve mäng LIVE kommentaari, jättes mulje, nagu ta oma pojad oleks seal väljakul. Paremal käel oli aga keskeas meesterahvas, kes polnud kordagi mitte millegagi rahul ja peamiselt tegeles erinevate roppuste lennutamisega. Neville jäid talle hirmsasti ette. Umbes 84. minutil saatis ta aga kõik perse ja läks üldse minema.

Väike video ka, tegu oli siis lisaajaga, kahjuks midagi eriti ei juhtu, aga väike aimdus ehk. See tädi kommenteerib siis ka

Ja lõpetuseks selline vahva pilt:

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Premieri parim ründav kaitsja.
    Since August 2010, Baines has scored (12) or provided assists (15) for 27 Premier League goals, 10 more than any other defender in that period.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas nr9 Vaata postitust
    Siiski Leighton Baines?
    Aroonia iroonia.

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    leighton, sa oled ikka eriti kuradi haige vend. neverton top nelja!

Leave a comment:

• nr9
    replied
    Siiski Leighton Baines?

Leave a comment:

Working...
X