Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Pigem on meedia ja inglise vutifännid teda tarbetult hype'inud ja algselt küsitud 50 mil lootusetult kõrge hind ja see 25 millest nüüd juttu lähemal mõistlikkusele.
    Mina ei tea fännidest midagi, küll olen teda korduvalt tema jaoks heal päeval mängimas näinud. Üldse pole paha.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Barkley eest pakutud 25 tundub mehe taset ja üldiselt valitsevat hinnapoliitikat arvestades uskumatult madal. Aga jah - vigane, viimane aasta lepingut ja uut keeldub Evertoniga allkirjastamast. Aga küllap Chelsea pakub siis rohkem.
    Sümpaatne ja väga andekas mängija: olen tal ikka silma peal hoidnud. Kahju kui nüüd valesti otsustab ja pingile jääb.
    "Uskumatult madalast hinnast" on asi ikka uskumatult kaugel.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Barkley eest pakutud 25 tundub mehe taset ja üldiselt valitsevat hinnapoliitikat arvestades uskumatult madal. Aga jah - vigane, viimane aasta lepingut ja uut keeldub Evertoniga allkirjastamast. Aga küllap Chelsea pakub siis rohkem.
    Sümpaatne ja väga andekas mängija: olen tal ikka silma peal hoidnud. Kahju kui nüüd valesti otsustab ja pingile jääb.
    "Uskumatult madal" ? Ma ei tea, siis tulevad ilmselt inglise-vuti-prillid mängu. Mehel on 1 aasta lepingut jäänud. Hammy injury, mille tulemusena kaotab vähemalt paar kuud sellest ainsast hooajast mille jagu Evertoniga praeguse lepingu järgi seotud. Esitused kogu senise karjääri vältel on olnud väga ebastabiilsed. Mehe töövõime ja mentality on vähemalt minu meelest veidi küsitavad.

Pigem on meedia ja inglise vutifännid teda tarbetult hype'inud ja algselt küsitud 50 mil lootusetult kõrge hind ja see 25 millest nüüd juttu lähemal mõistlikkusele.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Miks Klaassen pole euromängudesse kaasatud?

edit.- selge. Oli vigastatud. Samas miskipärast polnud missing players nimekirjas koos teiste mägijatega.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Siggy wild

Leave a comment:

• moya
    replied
    Võtke välja, horvaadid!

Leave a comment:

• moya
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Ja kui Everton üritas kõrgelt pressida (eriti pärast Siggy ja Klaasseni sissevahetamist), siis üsna oskuslikult mängiti mööda sellest enamasti.
    Ei tea jah. Vahetustega muudeti ka formatsiooni. Et ehk võinuks lõpuni kolmese keskkaitsega panna? Koeman läks teist jahtima.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    DCL oli tõesti väga hea ees. Miinusepoolele kanda see, et toetust tuli sageli kaua oodata.
    Küll aga ei suuda siiani teist poolaega ära imestada. 11 vs 10 ja tuli lihtsalt seista. Esimene poolaeg enamuses tehti rohkem pealelööke, kui teisel enamuses. Võib-olla näitab see üldse seda, kui hästi City vähemuses pressi tegi.
    Ja kui Everton üritas kõrgelt pressida (eriti pärast Siggy ja Klaasseni sissevahetamist), siis üsna oskuslikult mängiti mööda sellest enamasti.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    DCL oli tõesti väga hea ees. Miinusepoolele kanda see, et toetust tuli sageli kaua oodata.
    Küll aga ei suuda siiani teist poolaega ära imestada. 11 vs 10 ja tuli lihtsalt seista. Esimene poolaeg enamuses tehti rohkem pealelööke, kui teisel enamuses. Võib-olla näitab see üldse seda, kui hästi City vähemuses pressi tegi.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Rooney on minu ootusi küll kuhjaga ületanud seni, oma innuka ja targa tegutsemisega tõmbab kogu meeskonna käima, võhma küll päris 90 minutiks ei jätku (sellest ka paar ohtlikku valesöötu viimastes mängudes), kuid üldiselt on tänu järjestikustele mängudele põhikoosseisus ManU-s kogunenud rooste üsna hästi maha tulnud.

Eilne MotM Calvert-Lewin, superhästi võttis ees palle omaks ja mängis City kaitsjatest mööda. Ka Holgate oli väga hea, kui viigiväravaolukord välja arvata.
    Walkeri teine kollane muidugi üsna kergelt antud, aga samas olid ka Daviese kollane ja Schneiderlini ärasaatmine vägagi vaieldavad otsused.

Leave a comment:

• Reintz
    replied
    Kui sa lähemalt vaatad, siis näed, et ei näita ühte sõrme, vaid ikka traditsioonilist briti "fuck off" kahe sõrmega.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    150 ja 50nda ka.

Miks need jorsid nii nüüd kui neli aastat tagasi ühe näpu asemel kahte näitavad ?

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Wayne Rooney 200. PL värav siis Man City vastu, super!

Leave a comment:

Working...
X