320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ilusad väravad! AGA...kuidas te selle mängu ainult 2:1 võitsite?
    Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas

    Kommentaar


      saabuval kevadel samamoodi

      Kommentaar


        Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitust
        Ilusad väravad! AGA...kuidas te selle mängu ainult 2:1 võitsite?
        Üldiselt oli ju päris tasavägine mäng, eriti sündmustevaesel avapoolajal, teisel poolajal sai Everton mingi hetk mängu käima, palli vallati paremini ja jõuti üha sagedamini Swansea värava alla, aga selgeid väravavõimalusi/ohtlikke pealelööke siiski eriti palju ei tekitatud/sooritatud - Barkley'lt üks koperdamine ja lattilöök, mõned Colemani läbimurded. Arvestades, et ka Jackidel olid mängu lõpus omad võimalused ja enamasti suudeti sinisärkidega sammu pidada, siis võib üheväravalist võitu üsna parajaks pidada.

        Seamuselt ja Rossilt muidugi imeline mäng, isegi kui väravaid mitte arvestada. Eriti Seamus "£60000" Colemanilt, kes vahepeal peaaegu tõusis lendu seal oma äärt pidi üles tormates, super kiirus ja võitlejahing.

        Suurepärane, et juba teist mängu järjest võeti puhtalt tahtejõuga võit ära ega lastud end heidutada viigiväravast. Mis sest, et mängumasin kohati veidike tõrgub, ei saagi eeldada, et igakord samamoodi säratakse kui nt Emirates'il. Swanseast juba iga meeskond kolme punktiga ei lahku.

        Bring on Sunderland!

        Kommentaar


          Everton team (to play S'land): Howard, Jagielka, Distin, Oviedo, Coleman, Mirallas, McCarthy, Barry, Osman, Pienaar, Lukaku
          subs: Robles, Heitinga, Jelavic, Naismith, Barkley, Stones, Alcaraz

          Barkley sekkub seekord siis vahetusest, Bainesi tagasitulekut peab veidi ootama, kuigi pidavat juba terve olema

          Kommentaar


            mille eest howardi punane?
            varupallivarupumpaja

            Kommentaar


              Algselt postitas Stjopa Vaata postitust
              mille eest howardi punane?
              Viimase lootuse viga ehk tõmbas ründaja maha.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

              Kommentaar


                Minimum contact,punast ilma selle lootustea muidu küll väärt ei oleks,Barry raius Colbacki samas küll punase vääriliselt,aga näe sai kollase!
                Invest In Africa

                Kommentaar


                  wow, see karistuslöök on ülisarnane tänase erikseni lööduga

                  Kommentaar


                    Osmanile on tänane mäng klubi rekordit kordav 303. kord EPLis platsile pääseda (sama tähiseni jõudis varem David Unsworth). Nii et palju õnne ja loodetavasti kulgeb tähtpäev erinevalt neljapäevasest katastroofist ilma brain fartide ja ämbrisse astumiseta ning Ossie suudab end rehabiliteerida, sest paraku jääb kaotus Sunderlandile 76,9993215 protsendi ulatuses tema hingele.

                    Teatud (interneti)ringkondades on Osman juba aastaid põhiline patuoinas, kes esimesena vastu päid ja jalgu saab, kui mängupilt või tulemus ootustele ei vasta. Mõnikord on kriitika olnud õigustatud (DMi ajal oli ta vaatamata vormile undroppable, sageli mängitati teda valel positsioonil - paremal äärel). Kuid üldiselt on ta olnud Evertonile ikka väga vajalik mängumootori käivitaja ja oma söötude ja väravatega otsustanud päris mitme kohtumise saatuse. Praegu oleks tema kasutegur ilmselt suurem vahetusest sekkudes (hea näide võit Villa vastu), aga Barry mängukeelu tõttu on tal Southamptoni vastu koht algkoosseisus (kas McCarthy kõrval või Lukaku taga) sisuliselt garanteeritud.

                    Tõotab tulla väga kõva lahing, sest Soton on oma vahepealsest mõõnast ja vigastuste lainest (vähemalt kaitseliinis) üle saamas. Evertonil on lisaks Mirallase kõikuvale vormile (hädasti oleks Deulofeud praegu vaja) nüüd tihenemas murepilved Lukaku kohal, kes üha enam ilmutab väsimuse tundemärke ja pole juba ammu korralikult löögilegi pääsenud, rääkimata väravatest. Tagantjärele tark olles tulnuks neljapäeval puhkust anda mitte Barkleyle vaid Romelule, sest Jelavic oli vahetusest sekkudes üllatavalt okei. Vahepeal oli horvaat täiesti vahetuspingi sügavustesse unustatud, kuid nüüd kui ta on mitteametlikult müügilehel, on nii mehe enda kui klubi huvides tema oskustest ja vormist võimalikele kosilastele head muljet jätta ja seetõttu peaks talle veidi mänguminuteid jätkuma.

                    Kommentaar


                      Everton (to face So'ton): Robles, Baines, Alcaraz, Distin, Coleman, McCarthy, Barkley, Oviedo, Osman (c), Naismith, Lukaku
                      subs: Springthorpe, Hibbert, Heitinga, Jelavic, Mirallas, Pienaar, Stones

                      Jags on oma hamstrile liiga teinud, Alcarazile liigadebüüt. Väikestviisi Wigani reunion paistab täna olevat - Robles, Alcaraz, McCarthy kõik platsil...

                      Mirallase asendamist Naismithiga ei pane eriti pahaks, üllatav on aga Pienaari pingileistutamine, tema mängule pole küll olnud eriti midagi ette heita. Saab siis näha, kas Baines-Oviedo telg töötab sama telepaatiliselt kui Baines-Pienaar.

                      ----------------Joel--------------------
                      ------Coleman-Alcaraz-Distin-Baines-----
                      Naismith-McCarthy-Osman/Barkley-Oviedo
                      -----------Barkley/Osman---------------
                      ---------------Lukaku------------------

                      COYB!!

                      Kommentaar


                        Everton back on track. Uskumatu minek ikka hooaja esimeses pooles.
                        Victoria Concordia Crescit

                        Kommentaar


                          Äärmiselt raske ja pingeline mäng lahtilöögist kuni lõpuvileni, ja arvestades seda kui palju võrreldes eelmiste mängudega oli algkoosseisus uusi nägusid, oli see võit veel eriti väärtuslik. Southamptoni osutas väga sitket vastupanu ja teisel poolajal surus ikka päris kõvasti. Võib vabalt öelda, et Chelski kõrval tugevaim vastane Goodisonil sel hooajal.

                          Debütantidest meeldis Alcarazi esitus, hea mängulugemine, klaaris hästi ohtlikke olukordi, ei paanitsenud, tuli suurepäraselt surve alt välja ja söödud jõudsid kenasti adressaadini. Robles seevastu oli pisut ebakindel, eriti palju tööd tal polnud, aga kõige olulisemal hetkel oskas vaid õhku hüpata, kätega laperdada ja palli oma selja taha lasta.

                          Mängu parimad kindlasti McCarthy ja Coleman. Esimene on ülioluline lüli Evertoni mängus, peale keskväljal töörügamise päästis mitmel korral halvimast oma karistusalas ja jõudis appi rünnakule - väga hea kiire välisküljesööt Lukaku võiduväravale. Coleman on lihtsalt pidurdamatus hoos praegu, parim RB liigas.

                          Äramainimist väärivad ka Barkley, kes on uuele levelile jõudnud ja sellest juba naljalt allapoole ei lange, ning Naismith, kelle energiline siblimine ja edukas võitlemine peapallide pärast oli just see, mida sellises tasavägises mängus vaja.

                          Ülivajalik võit ka selles mõttes, et juhtgrupist enam pikemalt maha ei jäädud.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas moya Vaata postitust
                            Ülivajalik võit ka selles mõttes, et juhtgrupist enam pikemalt maha ei jäädud.
                            Ja ka selles mõttes, et poole hooaja vahekokkuvõttes ollakse naabritest ees. Ainult üks kaotus siis tuligi sel hooajal Goodisonil ja no kui Howard poleks seal punast võtnud, oleks ehk isegi seda vältida suudetud, kes teab.



                            Halbade uudiste poole pealt aga see, et Jagielka on kuni 4 nädalat väljas. Alcarazi tänane hea esitus annab lootust, et suudetakse kapteni absence valutult üle elada.

                            Kommentaar




                              Colemani purakas.
                              Victoria Concordia Crescit

                              Kommentaar


                                BT sport arutleb võimalike tiitlipretendentide üle, Evertoni võimalustesse nad vist väga ei usu

                                Corner taken quickly...

                                Kommentaar

                                Working...
                                X