320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Enne mängu tudeeriti vist hoolega Spurs-Liverpool 0:5 dvd-d ja pandi kõrva taha kõik need kavalad nipid, millega 'Pooli liikuva ründeliini neutraliseerimine on garanteeritud...

    Üldiselt on muidugi väga tervitatav endale kindlaks jäämine ja püüd oma mängu vastasele peale suruda, aga olukorras, kus kaitseliin antud koosseisus tuli platsile esimest korda, oleks küll võinud pigem ise allapoole vajuda, liinide vahed väiksemad hoida ning üritada kontratega nõelata (nagu nt kohtumises Chelsea'ga). Selle kõrge (ja aeglase ning väga vähese kooskõlaga) kaitseliiniga mängiti kõik trumbid Liverpoolile kätte.

    Mõistagi pole mõtet ainult kaitsjaid süüdistada. Terve meeskond kõrbes päris korralikult läbi. Ainsad, kes mingeitki asjalikumaid liigutusi tegid olid Mirallas ja (teise poolaja suht pingevabasse keskkonda üsna hästi sulandunud) Osman.

    Lukaku hooajalõpule võib vist vaikselt hakata kriipsu peale tõmbama. RM: "We're going to assess it. At the moment he's got his ankle in a cast and it doesn't look too good."

    Vara veel paanitseda, aga kergelt kraavi poole hakkab asi kiskuma küll.

    Kommentaar


      coleman järgmine voor rivis?

      Kommentaar


        Läks õnneks, Lukaku siis vaid 3-4 nädalat väljas.
        Corner taken quickly...

        Kommentaar


          Algselt postitas Stok
          Mis Lukakul juhtus üldse? Solvus, et ei saanud palli? Ma ei märganud teda üldse ja järsku vahetati välja.
          Siis kui Gerrard värava lõi, siis Barry kukkus talle kuidagi otsa, väänas hüppeliigese välja. Kardeti hullemat.
          Corner taken quickly...

          Kommentaar


            Algselt postitas Redman Vaata postitust
            Siis kui Gerrard värava lõi, siis Barry kukkus talle kuidagi otsa, väänas hüppeliigese välja. Kardeti hullemat.
            Barry astus talle vist jah väravaeelses saginas jala peale. Õnnetu juhus.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

            Kommentaar


              Kõik on jumala surmtõsised, peale ühe

              Corner taken quickly...

              Kommentaar


                Algselt postitas Redman Vaata postitust
                Kõik on jumala surmtõsised, peale ühe

                Naine ei saanud lihtsalt aru, millises särgis Everton mängis.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Distin pikendas klubiga lepingut aasta võrra.
                  Corner taken quickly...

                  Kommentaar


                    3-4 nädalat Lukakuta elab vast üle. Võib-olla tuleb sunnitud puhkus talle kokkuvõttes kasuks, sest tundub, et ta pole veel päris valmis nädalast nädalasse pea 90 minutit rünnakute lipulaevaks olema. Viimasest kümnest mängust üks värav on ikka väga nadi saak. Kui detsembris polnud sellest väga lugu, sest muus osas (hold up play, kaitsjate enda peale tõmbamisega teistele ründajatele ruumi loomine) tegutses ta üpris edukalt, siis jaanuaris on ta mängu peamiselt iseloomustanud vilets esimene puude ja staatilisus. Muidugi, mõõnasid tuleb ette parimatelgi ründajatel, saati siis alles 20-aastastel (veel natuke) toorevõitu talentidel, kes praktiliselt üksinda puhta ründaja koormat peavad kandma (kuna assistendid on kas katki (Koné) või maha käinud (Jelavic). WBA-s oli selles suhtes seis palju parem, et ründeraskust jaotati üsna võrdselt Lukaku, Longi ja Odeka vahel ja Rom sai end proovile panna ka vahetusmehena (julgen pakkuda, et u kolmandik ta väravatest sündisid just selles rollis). Kindlasti oli Evertoni esiründajaks tulek talle arengu mõttes väga vajalik, ainult et nüüd võib vist juba öelda, et asjaolude sunnil kujunes hüpe WBA rollijaotusest Evertoni sundseisuni natuke liiga järsuks. (Kuid Chelsea's seevastu oleks mänguminutite osas ka WBA-ga võrreldes arvatavasti toimunud tagasiminek).

                    Traore tervenemiseni peaks nüüd Mirallas kesktormaja rolli üle võtma. Stevenage'i vastu sai ees väga hästi hakkama ka Naismith, aga tegemist oli League 1 põhjakihi satsiga. Kõvemate vastaste puhul pole Nessist tavaliselt eriti abi (nagu ka eilne mäng näitas).

                    Kui Lukaku vigastus oleks tõsisemaks osutunud, siis oleks tõenäoliselt ründesse kiirkorras mõni augutäide ostetud, aga nüüd võidakse vabalt selles osakonnas paanikaost ka tegemata jätta. (Küll aga tuleb kaitsesse kedagi juurde tuua (soovitavalt LB/CB universaal), kes kataks ära Oviedost ja suure tõenäosusega (Romasse?) lahkuvast Heitingast jääva tühimiku.

                    Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                    coleman järgmine voor rivis?
                    Kõhutunne ütleb, et on küll (nädal tagasi teatati, et tal on "minor [hamstring] injury", aga olen korduvalt oma ennustustega mööda pannud.

                    Kommentaar


                      Värskemate ja täpsemate teadete (Martineze tänane pressikas) kohaselt laupäevaks Colemani (ega Distini) siiski veel mängukorda ei saada. Kuid Spursi vastu peaks nemad ja Deulofeu tagasi olema. Traore debüüti võib ehk oodata Palace'i või karikamängus Swansea vastu.

                      RM sõnul pole üleminekuturul peale Heitinga võimaliku müümise rohkem toimetamist oodata.

                      Kommentaar


                        Johnny H uueks koduklubiks sai Fulham. Edu talle siis premmi lekkivaima kaitse parandamisel.

                        Päeval hangiti Praha Spartast 17-aastane puurivaht Jindrich Stanek.

                        Kommentaar


                          Everton team (to face Villa): Howard, Baines, Jagielka, McGeady, Mirallas, Distin, McCarthy, Barry, Barkley, Osman, Stones
                          subs: Joel, Hibbert, Naismith, Pienaar, Coleman, Vellios, Garbutt

                          Distin, McGeady ja Osman sisse, Alcaraz ja Pienaar välja. Ja Coleman juba pingil! Õnneks Villal pole Agbonlahori, aga väga valvel peab nende kontrate suhtes olema ikkagi.

                          Kommentaar


                            See hooaeg juba kolmas kord, kus kohtumise saatuse on Evertoni kasuks kallutanud mängulõpu karistuslöök (West Ham-Baines, Swansea-Barkley, Aston Villa-Mirallas). Who needs penalties...?!



                            Jällegi väga pingeline mäng ja raske võit nagu sel hooajal kombeks. Õnnestunud vahetused ja järjekindel surve tõid lõpuks edu, kuigi hakkas juba tunduma, et täna pole Evertoni päev ja Villa röövretk Goodisonile kannab vilja - üks võimalus ja üks värav, viis meest kaitseliini ja proovi siis sealt läbi murda. Esimesel poolajal võisid vastased tegelikult end üsna muretult tunda. Peale McGeady 3. minuti postilöögi ei suutnud kodumeeskond midagi eriti ohtlikku luua, kiigutati palli edasi-tagasi, otsustav sööt aga oli puudulik või kukuti Villa suluseisulõksu.

                            Teisel poolajal pandi sööt palju kiiremini käima ja lennati palju agressiivsemalt vastastele peale. Kahvatuks jäänud ja pisut viga saanud Barkley asemel sisse tulnud Pienaar andis ründemängule esimese lisatõuke, kuid selle pealt veel peale järjestikuste nurgalöökide midagi eriti ei saavutatud. Pöördelisemaks kujunes Stonesi vahetamine Naismithi vastu 70. minutil ja 3-5-2-le üleminek (tegelikult enamus ajast ~2-4-4). Paistab, et Naisy tipuründajainstinktid (Rangersi päevilt) on tugevamad kui Mirallasel (Olympiakosest) - väga hea kohavalik ja sööstude ajastamine vs "pool elu suluseisus". Samas ei tahaks Mirallast liigselt kritiseerida, võrreldes hooaja algusega on ta kasutegur ikka palju suurem (ka siis kui väravad kõrvale jätta).

                            Barry+Pienaar+Naismith:




                            Kommentaar


                              "90s coming back....."

                              UMBRO DEAL: Roberto Martinez unveils #EFC's five-year deal with @umbro.

                              Üsna avangardne valik, hetkel varustab Umbro Inglismaal ametlikult vaid Stockport Countyt. PR-jutt lubab "smart, modern and importantly, unique kits next season". Eks suve poole ole siis näha, kas see ainulaadsus tähendab midagi kihvti või kukub välja mingi käkerdis. Ei tea kui palju selle pealt ennustada saab (eriti vast mitte), aga Stockpordi selle hooaja särk on küll üpris ilmetu ja suvaline:

                              Kommentaar


                                Everton XI v Spurs: Howard, Coleman, Baines, Distin, Jagielka, Barry, McCarthy, Osman, Pienaar, Mirallas, Naismith
                                Subs: Joel, Hibbert, McGeady, Deulofeu. Barkley, Stones, Traore

                                Huvitav koosseis. Barkley vigastus annab vist veel tunda. Naismith arvatavasti tipuründaja koha peal ja Mirallas paremal äärel, mis eelmise mängu lõpus tulu tõi. Loodetavasti hakkavad Osman-Pienaar-Baines kolmnurgad jälle kenasti tööle.

                                Väga tugev pink seekord.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X