320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Võit on võit, aga ei ole ikka päris seda teravust ja sujuvust mis paar kuud tagasi. Ka muidu kaljukindlad McCarthy ja Barry on veidi rabedaks ja kõhklevaks muutunud, tundub, et derby pohmakast pole veel lahti saadud. Traorelt tänu pikkadele koibadele üsna efektne värav, aga hiljem jäi varju ja palliomastamine oli Lukaku halvimate päevade klassist. Aga pole hullu, kogub veel vormi ja harjub liigaga ja meeskonnakaaslastega, küll see kokkumäng paraneb. Õnneks on pingilt võtta Naismith, kes nagu ikka on tahtmist täis ja aktiivne ning mis kõige tähtsam - suudab nüüd ka skoori teha. Ilmselge, et kesktormajana tunneb ta end platsil märksa mugavamalt kui äärel mängides. Praeguse seisuga on Naisy kindlasti selle hooaja üks suurimaid üllatajaid Evertonis. Varasemast fännide pilkealusest on saamas väga sümpaatne ja vajalik lüli meeskonnas.

    Colemanilt järjekordne samm klubi aasta mängija tiitli suunas.

    Kommentaar


      Algselt postitas Stok
      Evertoni kord vihastada Arsenali piletipoliitika peale: 9000 asemel antakse toffee'dele vaid 5186.
      http://metro.co.uk/2014/02/20/everto...-final-4311283


      Ei tea, kas asi just konkreetselt piletipoliitikas on:

      "Blues officials have told the Liverpool Echo the decision was made by Arsenal based on safety fears sparked by pyrotechnics and persistent standing."

      Kommentaar


        Algselt postitas nismo44 Vaata postitust
        Ei tea, kas asi just konkreetselt piletipoliitikas on
        Everton Shareholders' Association statement

        Allocating just 5,186 tickets in a 60,000 seat stadium – when FA rules say “the visiting club have the right to claim up to 15% of all accommodation” – to a club with one of the best away followings is contrary to good sportsmanship.

        Given that in previous rounds, Arsenal offered almost 9,000 tickets to League One club Coventry, but fewer than 5,200 to Premier League rivals Spurs and Liverpool, and now Everton, the ESA asks if Arsenal are acting in the cherished traditions of the FA Cup.

        ...
        Why is the large and modern Emirates Stadium – and its partner authorities – able to maintain a safety certificate when it is apparently unable to safely manage 15% of seats being taken up by visitors?

        Kommentaar


          Tõsi, see on tõesti kahtlane ja imelik. Ma isegi ei kujuta ette, mis sellise asja tegelikuks põhjuseks olla võib, aga piletipoliitika iseenesest ka loogiline ei tundu. Umbes, et lihtsalt ei taha ja ei anna?

          Kommentaar


            Everton (to face Chelsea): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, Pienaar, Osman, Mirallas, Traore
            subs: Robles, Hibbert, McGeady, Deulofeu, Naismith, Barkley, Stones

            hmm, oleks Traorele ja Osmanile eelistanud Naismithi ja Barkleyt. Loodetavasti pole teise poolaja vahetuste ajaks rong läinud.

            E: Traore on mängueelsel soojendusel end vigastanud, Naismith alustab tema asemel

            Kommentaar


              Kuna top 4 lootused on nüüd sisuliselt kustunud, siis ehk õnnestub täna pingevabamas olukorras ründemäng lõpuks täispööretel käima saada, kuigi West Hami praegust kaitset on pagana raske lahti muukida. Oleneb muidugi, milline Lukaku platsile jookseb - kas nt Upton Park'il lammutanud beast või vigastuseelsete mängude talleke. Eelmise mängu vahetusmeestest paistis teravaim McGeady, ei imestaks, kui ta Mirallase asemel alustaks. Samas võiks KMi lükata ka vasakule (nagu võõrsil WBA vastu)... - vangerdusvõimalusi on päris palju. Osman jätkab arvatavasti in da hole, sest vigastusest täielikult taastumata Barkley on hetkel väga mannetu (arusaamatu, mille põhjal ta koondisekutse sai).

              Peaasi, et karikamängu eel enam keegi vigastada ei saaks. Ei jõua enam kokku lugeda, kui palju neid hamstringe see hooaeg läinud on. (Traore päevad Evertonis on seetõttu ilmselt loetud (pidavat olema sama tüüpi vigastus, mis tabas Deulofeud). Jagielka jääb õnneks eemale vaid ühest-kahest mängust.)

              Kommentaar


                Howard, Coleman, Stones, Distin, Baines, Barry, McCarthy, Pienaar, Osman, Deulofeu, Naismith
                Subs: Joel, Hibbert, McGeady, Mirallas, Lukaku, Barkley, Browning

                Lukaku tagasitulekuga siiski ei kiirustata, aga pole viga, Naismith on üldiselt tubli olnud.

                Kommentaar


                  Oli näha, et Lukaku mängunälg oli suur, väga agaralt tegi endale ruumi ja oli pidevalt aktsioonis. Kena eeltöö Pienaarilt ja Bainesilt tema väravale. Head esitused ka Deulofeu ja Stonesi poolt. Üldiselt mittemidagiütlev mäng, nagu arvata oli istus WHU väga hästi kaitses ja Everton jäi taas hätta korralike väravavõimaluste loomisega. Nagu tavaks, oli teisel poolajal mängupilt parem, kuna pallita mäng võtab vastased lõpuks võhmale ja tekivad praod nende kaitsemüüri.

                  Kommentaar


                    Everton team (to play Arsenal): Joel, Baines (c), Mirallas, Distin, McCarthy, Lukaku, Barry, Barkley, Pienaar, Coleman, Stones
                    subs: Hibbert, McGeady, Deulofeu, Naismith, Osman, Howard, Browning

                    Ilma üllatusteta. Nagu arvata, Jagsi jaoks tuli see mäng liiga vara. Howard sisendaks väravas rohkem kindlust, aga karikasarjades on algusest peale Joelile mängupraktikat antud. Palju sõltub täna sellest, kas Barkley on oma madalseisust üle saanud.

                    Kommentaar


                      Joelilt tuleb raudselt üks valus prohmakas, mis kõigele vee peale tõmbab, väga hale esitus temalt esimesel poolajal. Muidu pole väga viga: kui kontratel pea üles tõsta, võib isegi väravani jõuda. Lukakule kuluks vaheajal paar õpetussõna Rossilt marjaks ära.

                      Kommentaar


                        Vaikselt hakkab üle viskama see "Martineze atraktiivne jalgpall", kui sellega kaasneb rünnakutel pidurite põhjavajutamine, palli nagu kuuma kartuli üksteisele sokutamine, söötmine söötmise pärast jne. Ja seda isegi kontratel paar korda. Pole ime, et viimastes mängudes pole trahvikasti lähistel vist ühtegi ohtlikku karistuslööki teenitud (ja ka läbisööduüritused on kokku kuivanud) kui tagasi- ja kõrvalesöötmise vahelduseks keegi nagu ei proovigi initsiatiivi võtta. Fabianskil oli ikka väga kerge tööpäev. Polnud see Arsenal midagi erilist täna, otsustavama tegutsemise korral oleks vabalt võinud võidu kätte saada.

                        Kommentaar


                          Hea, et koonerid ainult 5000 piletit andsid..
                          Corner taken quickly...

                          Kommentaar


                            Marshalli ülemängimiseks läks vaja kerget rikošetti (Deulofeu värav) ja Goalmani nässuläinud pealelööki, mis õnneks siiski lati alla maandus. Seekord oli I poolaeg veidi parem, kohati saadi pall päris kiiresti liikuma ja mängiti end hästi löögile, II poolaja keskel kadus rütm mängust ära. Korraga Mirallase ja Deulofeu väljavõtmine ning töntsistunud Osmani platsilejätmine ei olnud just parim moodus turvalise kaheväravalise edu saavutamiseks. Vahetusmeestest McGeady oli tegelikult päris ok, aga Naismith täiesti nähtamatu. Mängupilt oli siiski kokkuvõttes veidi parem kui viimases kodumängus Spammerite vastu, aga samas jättis vastane ka veidi rohkem ruumi ja aega tegutsemiseks, lihtsalt endal vedas tihti viimane sööt alt. Ei ole täpset statistikat vaadanud, aga viimasel veerandtunnil võidetud punktide osas ollakse liigas küll vist üsna kindlal juhtpositsioonil.

                            Kommentaar


                              Everton XI to face Swansea: Howard (c), Coleman, Baines, Stones, Distin, McCarthy, Barry, Mirallas, McGeady, Barkley, Lukaku
                              subs: Joel, Deulofeu, Naismith, Osman, Garbutt, Alcaraz, Browning

                              McGeady ja Barkley Deulofeu ja Osmani asemele, Mirallas eeldatavasti siis hoiab seekord rohkem vasakule äärele, kus ta ongi tegelikult ohtlikum.

                              E: mängu algul siiski McGeady vasakul.

                              Kommentaar


                                Vägagi teenimatu võit, enamik mängust möödus Swansea dikteerimisel, vaid II poolaja algul sai Everton kümnekonnaks minutiks mängumootori käima, aga 3:1 eduseisus laguneti uuesti laiali ja tuleb Howardit ning luikede viletsat realiseerimisoskust tänada, et kolm punkti kätte saadi. Kahe sarnase stiiliga satsi kohtumises küündis Swansea oma ilusa söödumängu renomeele ikka palju lähemale kui kodumeeskond. Hooaja esimese poole seksikast jalgpallist pole enam suurt midagi järel, väga vaevaliselt tulevad need väravad ja võidud. Aga noh, peaasi, et siiski kuidagi tulevad, "parem kole võit kui ilus kaotus" jne. (Mitte et kaotused Spursile, Chelsea'le ja Arsenalile nüüd eriti "ilusad" või ebaõiglased oleksid olnud, aga vabalt oleksid need viimased kolm võõrsilmängu võinud ka viigiga lõppeda. Teisalt võib sama öelda viimase kolme kodumängu kohta (vs WHU, Cardiff, Swansea). Selge on muidugi, et sama lohakalt kui täna jätkata ei saa. Praaki toodeti igas liinis (peale vv). Stonesis on kõvasti potentsiaali ja kohati mängib ta nagu vana kindlus ise, siis aga jälle eksib positsioonivalikuga või kaotab ründaja silmist. Bony ja mängu lõpus ka Michu said täna üsna vabalt tegutseda, ja pigem rebenes ikka Stonesi kui Distini pealt. Kahe sama tüüpi (ja peaaegu täpselt samasuguse värava löönud) ründaja võrdluses tegi Bony selgelt Lukakule silmad ette: avanes, hoidis palli ja leidis meeskonnakaaslasi märksa paremini. Samuti sisaldab Britton-Cañase keskväljapaar erinevalt McCarthy-Barry duost lisaks tagala turvamisele ja mängulõhkumisele ka teatud ründealget. St Barryst pisut kõrgemal mängivalt McCarthy'lt ootaks rohkem ettepoole sööte, võimaluse korral pilgu tõstmist oma vahetult ümbruselt vastase värava poole. Koduväljakul eeldatavalt nõrgema vastase vastu võiks ju veidi julgem olla.

                                Positiivsema poole pealt paistab, et Barkley hakkab tasapisi end leidma, mitu päris head läbimurret + penalti teenimine.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X