320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Päris raskesse gruppi satuti Euroopa Liigas:

    Lille, Wolfsburg, Krasnodar

    Kommentaar


      Raskem kui Chelsea viimaste aastate CL alagrupid.

      Kommentaar


        Everton (to face Chelsea): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, McGeady, Naismith, Mirallas, Lukaku
        subs: Joel, Gibson, Besic, Osman, Stones, Alcaraz, Eto'o

        Kommentaar


          Kommentaar


            Väga segased tunded. Nõrgaks lohutuseks võiks nagu öelda, et selliseid freak result'e ikka tuleb ette vahetevahel ka esiotsa meeskondade omavahelistes mängudes, kuigi antud juhul ei saa pugeda ei vigastuste ega vähese kokkumängu taha, millega muidu mõnikord siuksed kaitselekked on põhjendatavad. Väljakule joosti sisuliselt parimas koosseisus hetkel, mis teeb selle keretäie veelgi valusamaks. Vana rasv e 2013/14 PL paremuselt kolmas kaitse on täiesti ära sulanud ja asendunud täieliku loodusõnnetusega ning üks parimaid DM-paare on igiliikureist muutunud lihtsurelikeks, kes ei kindlusta enam piisavalt tagalat ja kestavad nüüd max. 70 minutit, (ent pingilt ei lisata keskväljale õigel hetkel ka värsket verd, kuigi Gibbo/Besici näol on väärt asendus saadaval.)

            See-eest rünnak töötas suurepäraselt, pall pandi kiiresti käima ja suudeti üllatavalt edukalt Chelsea kurikuulsast kaitsest läbi murda, kuigi võis arvata, et pärast kiiret algedu panevad vastased kõik sööduliinid kinni ja tõmbavad tempo nulli. Mirallas (MOTM), Naismith ja Coleman olid superhead, McGeady andis oma tõhusa panuse, Eto'o näitas end väga heast küljest. Võideldi sitkelt ja ei lastud pead norgu, kui Chelsea taas kahe väravaga ette sai. Kui oleks vaid suudetud mingi hetk (nt 3:4 peal) korra pidurit vajutada ja oma ridu korrastada... Aga vahet pole tegelikult, paistis, et ainuke võimalus viigistada olnuks siis, kui Chelsea enam kordagi üle keskjoone poleks saanud, kuna pea iga nende rünnak=värav.

            Näis kas Jagsi ja Distini suitsiidne mäng toob kaasa mingi viimase minuti ostu keskkaitsesse või loodetakse pärast väikest resetti asjad taas rööpasse saada. Loodetavasti järgmises voorus proovitakse Distin-Stonesi paari. Tegelikult võiks muidugi ka Distini mõneks ajaks pingile istutada, kuid Besic-Stones/Browning-Stones oleks tundmatus kohas pea ees vettehüppamine ja väga ebatõenäoline anyway. (Duffy'ga ei saa enam arvestada, sest pidavat liikuma £1.5m eest Blackburni).

            Kommentaar


              Duffy Blackburni siis ametlik. Paraku ei suutnud ta läbi murda Evertonis, Moyesi ajal pääses tänu Jagielka vigastusele mõneks mänguks algkoosseisu, sai hästi hakkama ja tulevik paistis helge, aga rohkem DM talle võimalusi ei andnud. Martinez on noortest kaitsjatest algusest peale pigem mitmekülgsemat ja tehnilisemat Browningut haipinud + hiljuti osteti juurde Galloway, nii et tulevikuväljavaated ei olnud Duffyl just roosilised. Lõppkokkuvõttes hea tehing kõigile osapooltele.

              Nüüd saab siis pilgud Nastasici poole pöörata

              Kommentaar




                Evertoni fännid ka lõbusad sellid

                Kommentaar


                  Laena juubeldamisgiffi, marv3llous, Cleverley tehingust paistab, et ei saanud asja.

                  Kommentaar


                    Everton jõudis veel akna lõpus skeemitada. Olympiakoselt laenati Henen, kelle Anderlechet oli sinna müünud. Moya kindlasti teab miks nii selmet otse laenata/osta.

                    Kommentaar


                      Väga segane keiss. Arvatakse, et Everton pidas Anderlechti küsitud summat (£3m) hetkel liiga kõrgeks, kuid kuna Mirallase ostu ajast on Olympiakosega head suhted säilinud, siis mängiti nondega omavahel kokku -vb isegi Evertoni poolt väike kompensatsioon kreeklastele?- ja tõmmati Anderlechti tillist; kui Henen on end Evertoni U21s või hiljem Kreekas rohkem tõestanud, on Evertonil eelisostuõigus. Võinoh midagi sellist, ei pruugi päris paika pidada need oletused. Lisaks olevat veel vett seganud, et osa mängijaõigustest kuuluvat kolmandale osapoolele.

                      EDIT: Tegelikult -kui Echot uskuda- oli küsitud summa kümme korda väiksem, ent Martinez leidis ikkagi, et mõistlikum on otsustada pärast pikemat katseaga. Kui poiss laenuperioodil muljet avaldab, ostetakse ta Olympiakoselt 500000 naela eest välja.

                      Kommentaar


                        Everton team (to play WBA): Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Stones, Barry, McCarthy, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku
                        subs: Robles, Alcaraz, Garbutt, Gibson, Besic, Osman, Atsu

                        eks näis, kas Stonesi abil suudetakse kaitse korda saada. (Eto'ol väike vigastus, loodetavasti Wolfsburgi mänguks saadaval)

                        COYB!!

                        Kommentaar


                          Esimene võit käes, üsna keskpärane esitus, aga püüdliku kuid tömbi ja piiratud WBA alistamiseks sellest piisas. Kaitse ikka krigises ja kriuksus kohati, nt Jags kaotas pea kõik õhuvõitlused ja mitu korda jäeti pall ohtlikult oma kasti tilpnema, aga kui taga null, siis võib üldiselt rahule jääda- mängiti palju distsiplineeritumalt kui eelmistes voorudes. Algul hoiti vist teadlikult veidi ettevaatlikumat joont, äärekaitsjad nii tihti kui tavaliselt ei tõusnud + kodumeeskond pani ka hea surve peale ega lasknud eriti tagant läbi mängida. Teisel poolajal saadi ründemäng veits ladusamalt käima ja ohustati rohkem vastaste väravat. Ka keskvälja suudeti (eriti pärast Osmani sissevahetamist) tõhusamalt kontrollida. Mõlemad väravad olid kenad kingitused West Bromi poolt, kuigi esimese puhul peab muidugi Lukakut kiitma, kes oma nõrgema jalaga meisterlikult posti kõrvale palli keerutas.

                          Kommentaar


                            Täna siis üle nelja ja poole aasta esimene mäng Euroopa sarjades. Erinevalt mõnest teisest Inglise meeskonnast võetakse ELi tõsiselt ja mingit märgatavat hinnaalandust Wolfsburgile ei tehta. Paar-kolm muudatust max (nt Besic, Atsu Barry ja McGeady asemel) ei tohiks nõrgendavalt mõjuda, vb isegi vastupidi. Loodetavasti jätkab Howard väravas, sest kaitse on niigi juba logisev ilma et sinna oleks vaja ebakindlat ja närvilist Roblest lisada.

                            Vigastusmuresid praegu õnneks eriti pole. Eto'o, Osman peaks taas rivis olema. Distin on vist u 50/50. Pienaari tagasitulek ei tohiks ka enam kaugel olla. (Pikemaaegsetest santidest Kone ja Oviedo osalesid hiljuti U21 mängus ja peaksid oktoobri algul saadaval olema. Barkley'l olevat paranemisprotsessist üle poole maa läbitud.)

                            Kommentaar


                              Nüüd saab ju EL võitja ka CLi kui ei eksi, et on mille nimel võidelda. Liigas vast 4. koht jääb püüdmatuks kui just väga-väga-väga õnnestunud hooaega ei tehta ning samas keegi suurematest jääbki komistama. ELis kuigi anti üsna raske alagrupp siis hetkel ei ole ühtegi tiimi kõikide gruppide peale kellest jagu ei peaks saama. CLis kolmandaks jäävad klubid ei tohiks ka suuremaks ohuks olla. Ainult ühest alagrupist võib tugevam vastane tulla kuid sealt arvatavasti tulev Roma ei kujuta ka väga suurt ohtu, või City aga nad on nagunii Euroflopperid.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Katk Vaata postitust
                                ELis kuigi anti üsna raske alagrupp siis hetkel ei ole ühtegi tiimi kõikide gruppide peale kellest jagu ei peaks saama. CLis kolmandaks jäävad klubid ei tohiks ka suuremaks ohuks olla. Ainult ühest alagrupist võib tugevam vastane tulla kuid sealt arvatavasti tulev Roma ei kujuta ka väga suurt ohtu, või City aga nad on nagunii Euroflopperid.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X