320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Everton team (to play Swansea): Howard (c), Hibbert, Gibson, Eto'o, McGeady, Oviedo, Distin, Besic, Atsu, Garbutt, Alcaraz
    subs: Robles, Kone, Lukaku, Mirallas, McCarthy, Osman, Browning

    Hea, et enne derbyt põhimeestega ei riskita (v.a Howard, kellele on psühhoteraapia mõttes see mäng ilmselt vajalik). Oviedo esimene mäng pärast luumurdu ja Konel ka võimalus minutikesi teenida pärast aastast eemalolekut.

    Eeldatavasti rivistus siis selline:

    ------------Howard----------------
    --Hibbo-Alcaraz-Distin-Garbutt--
    -----------Besic-Gibbo-------------
    -------McGeady-Atsu-Oviedo-----
    --------------Eto'o-----------------

    (e: tegelik edurivi:-------Oviedo---
    ---------------Atsu--Eto'o--McGeady)

    (Swansea paneb päris tugeva tiimi vastu (Tremmel, Richards, Williams (c), Hernandez, Taylor, Shelvey, Carroll, Sigurdsson, Dyer, Montero, Gomis), nii et edasipääsu eriti usku ei ole.

    Kommentaar


      Pingevaba mäng, vallati palli küll rohkem ja otsiti võimalusi, aga midagi eriti ohtlikku ei tekitatud. Kui Eto'o suutis veel mingil määral linkida, siis II poolajal teda asendanud Lukakult näpati üsna kergelt pall jalalt - kehvapoolne esitus belglaselt pärast mõningaid paranemismärke paaris eelmises mängus. McGeady-Atsu sama kahvatud kui Rom, etteaimatav tegutsemine, teravust minimaalselt. Nagu karta võis lüpsis Montero Hibbertit igast asendist, sh esimese värava puhul. Teine värav sündis Distini ebaõnnestunud klaarimisest, kolmandale eelnes Gibsoni valesööt oma trahvikasti lähistel. 3:0 oli veidi liiast, tegelikult nii ilmselge see allajäämine ei olnud, Swansea lihtsalt paistis seda võitu rohkem tahtvat ja sellest piisas.

      Positiivse poole pealt märgiks ära Garbutti (päris head tsenderdused ja nurgalöögid) ja Besici (eriti I poolajal; tuli küll sisse paar kehva pallikaotust, kuid korvas need oma võitluslikkuse ja palju julgema rünnakutele lülitumisega kui nt McCarthy või Gibson).

      Eto'o olevat saanud mingi knocki esimesel poolajal, loodetavasti saab laupäevaks korda.

      Kommentaar


        Everton XI to face Liverpool: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Stones, Barry, McCarthy, Besic, Mirallas, Naismith, Lukaku
        subs: Joel, Gibson, Eto'o, McGeady, Browning, Osman, Alcaraz

        oh ei, Hibbert. Sterlingul on täna pidupäev. (Samas loodetavasti Colemani puudumise tasakaalustab Sturridge'i kõrvalejäämine).

        Heameel on Besicit alustamas näha, vähemalt peaks kaitseliini ees tänu 4-3-3le tõhusam puhver olema.

        COYB!!!!!!!

        Kommentaar


          Algselt postitas moya Vaata postitust
          Everton XI to face Liverpool: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Stones, Barry, McCarthy, Besic, Mirallas, Naismith, Lukaku
          subs: Joel, Gibson, Eto'o, McGeady, Browning, Osman, Alcaraz

          oh ei, Hibbert. Sterlingul on täna pidupäev. (Samas loodetavasti Colemani puudumise tasakaalustab Sturridge'i kõrvalejäämine).

          Heameel on Besicit alustamas näha, vähemalt peaks kaitseliini ees tänu 4-3-3le tõhusam puhver olema.

          COYB!!!!!!!
          Samas keskkaitse peaks teoorias pisut kindlam olema.
          Elu on lühike, pidu on pikk.

          Kommentaar


            Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
            Samas keskkaitse peaks teoorias pisut kindlam olema.
            Teoorias ja ka praktikas (nagu juba WBA-mäng näitas). Stones mängis nagu noor jumal, liigse tormakuse paaris olukorras võib andeks anda. Jagsilt ka enam-vähem eelmise hooaja tasemel mäng + eluvärav.

            Üldiselt hall ja hambutu etteaste Evertoni poolt, püüti kindla peale mängida ja võimalusel tempo maha võtta, tänu millele saadi kaitsefaasis talutavalt hakkama, ent rünnakute ehitamisega jäädi hätta ja kui ka (põhiliselt I pa) avanes võimalus kontrateks, siis oskasid Naismith ja Lukaku need juba eos ära nullida. Sellistes mängudes oleks hädasti Barkley palligatõusmis- ja triblamisoskust vaja.

            Hibberti külg ees taganemised kastis ajavad ikka judinad peale, kuid suuresti tänu McCarthyle, kes tal kohusetundlikult abis käis, vast Hibbot KÕIGE kehvemaks ei nimetaks. See "au" võiks pigem kuuluda Barryle, kes täna väga nõrgukeseks ja aeglaseks jäi ja pidevalt lollilt palli kaotas.

            Värava oleks Howard pidanud suutma ära tõrjuda, paras kõrgus ja mitte just päris posti kõrvale.

            Ega sellest mängust midagi positiivset peale tulemuse, Jagielka puraka ning paari hea esituse (Stones; Besic (I pa); Browningu debüüt) võtta pole, aga vähemalt ei pidanud jälle häbiga Anfieldilt lahkuma.



            Kommentaar


              Üks imeilus rakurss Jagsi väravast

              Psühholoogiliselt üks olulisemaid tabamusi Martineze ajal, selle emotsiooni pealt võiks nüüd hooaja lõppude lõpuks käima saada.
              Kahjuks muidugi võib pikas plaanis osutuda eilse mängu olulisimaks sündmuseks hoopis Mirallase vigastada saamine. Loodetavasti on tegu venituse, mitte rebendiga, aga kardan, et siit tuleb vähemalt paarikuine paus. Ülimalt kahju, hakkas juba paistma, et ta on oma hamstringijamadest üle saanud ja vorm oli tal suurepärane. McGeady ja Atsu peavad ikka omajagu oma stabiilsust ja resultatiivsust parandama, et belglasega samale pulgale tõusta.

              Kommentaar


                See noor poiss kes Hibberti välja vahetas oli igati positiivne üllatus.

                Kommentaar


                  Ty Browning. Tõepoolest, ei löönud verest välja ja tegi selle lühikese aja jooksul Hibbole silmad ette. Tagantjärgi võib targutada, et sisuliselt läks seetõttu, et Hibbert alustas lihtsalt üks vahetus raisku, aga Browningu debüüdiks derby's algkoosseisu panemine oleks olnud ikka väga uljas käik ja Hibbertit nüüd niisama nurka visata ka ei ole ilus, kuigi ta selgelt ansamblist välja kipub langema.

                  Browningut võiks ka Krasnodaris paremkaitses kasutada (kuigi ta peaks sarnaselt Stonesile rohkem keskkaitsesse sobima). Ja ManU vastu siis Coleman jälle tagasi, kaua ta sellest peapõrutusest ikka taastub.

                  Kommentaar


                    Эвертон – Ховард, Хибберт, Стоунз, Джагелка, Бейнс, Макгиди, Бэрри, Д. Гибсон, Атсу, Осман, Это`О
                    запасные - Роблес, Овьедо, Браунинг, Алькарас, Бешич, Лукаку, Нейсмит

                    Veidi tugevam alg11 kui Swansea vastu liigakarikas, ehk õnnestub viik välja pigistada. Gibbo-Barry + Osman keskväljal on küll aeglaseim kooslus, mis annab välja panna. Loodetavasti hoitakse Browningut siis pühapäevaks (kui Coleman taas eemale peaks jääma).

                    Kommentaar


                      Джагелка
                      Mäng jäi 1-1 muidu.
                      Слава Україні! Героям слава!

                      Kommentaar


                        Mingi ime läbi saadi see viik kätte, Krasnodar oli selgelt üle ega andnud sekundikski asu Evertoni mängijatele. Lohakas, kaootiline ja saamatu esitus, vaid Stonesi (eriti I pa), Bainesi ja Hibboga võib enam-vähem rahule jääda; Gibson, Osman ja Atsu olid väga õnnetud täna, McGeady mõned korrad sähvatas, aga üldiselt ei midagi erilist. Eto'o õigel ajal õiges kohas värava puhul, aga muidu nähtamatu. Lukaku oli veidi kandiline, kuid vähemalt tekitas peavalu Krasnodari kaitsjatele, kui viimasel veerandtunnil lõpuks pall mõneks ajaks ründesse püsima jäi. Arusaamatu miks Martinez (peale Lukaku) värskeid jalgu teisel poolajal väljakule ei toonud. Osad mehed olid poollaibad juba 60. minuti paiku. Oviedolt/Besicilt/Naismithilt ei oleks need paarkümmend minutit tükki küljest võtnud. Muidugi tore, et teist mängu järjest lõpus mingi tulemus kätte saadakse (ja et kaitse nüüd vähemalt niipalju peab, et on üldse viimastel minutitel võimalik midagi päästa), aga sellise konarliku mänguga kaugele ei jõua.

                        Kommentaar


                          Everton (to face Man United): Howard, Hibbert, Jagielka (c), Stones, Baines, Barry, Besic, Pienaar, Mcgeady, Naismith, Lukaku
                          subs: Joel, Gibson, Eto'o, Oviedo, Osman, Browning, Alcaraz

                          Kolmest küsimärgist Coleman, McCarthy, Pienaar siis mängukõlbulik vaid viimane.

                          Kommentaar


                            Üks kaunis seeria taaskord lõppenud. Bainesi oma siis.

                            Kommentaar


                              Mnjah, ei võinud nüüd siis võita/viigistada seda mängu - olid ju täiesti olemas selged momendid.

                              Kommentaar


                                Vägagi teenimatu(d) punkt(id) oleks(id) olnud, need mängulõpu võimalused avanesid pigem tänu võidulõhnast ehmunud ManU vabatahtlikule tagasitõmbumisele kui Evertoni mängu kvalitatiivsele hüppele. Ausalt öeldes ei tekitagi niivõrd meelehärmi need De Gea tõrjed ja napp kaotus kui üleüldine mängupilt. Jah, EL ja vigastused jätsid oma pitseri, aga ei oleks arvanud, et veel loiumalt ja ideetumalt esinetakse kui Anfieldil või Krasnodaris, seda enam, et praegune koperdav ja lapitud kaitseliiniga United oli "there for the taking". Ok, võib-olla oli asjaolusid arvestades liiast loota eelmisest hooajast tuttavat kõrge(ma)t pressi, kuid samas ei mängitud ka kontrate-kiirete üleminekute peale, mis samuti edu on toonud (nt Newcastle võõrsil, Arsenal kodus kevadel). Kuidagi väga ebamäärane oli see mäng, pressing oli pooletoobine ja söödud ebatäpsed, mitte mingisugust rütmi ei suudetud leida. Pienaar (osalt mõistetav, kuna naasis vigastuspausilt), McGeady ja eriti Lukaku (jälle!) olid alla igasugust arvestust.

                                Hooaja hakul uskusin küll, et peale RB ja GK on ülejäänud positsioonid korralikult kaetud ja et tullakse suuremate tõrgeteta toime, kui mõni põhimees peaks välja langema. Tegelikult aga nagu näha annab Barkley, Mirallase, Colemani ja nüüd järgmistes voorudes Stonesi puudumine ikka väga kõvasti tunda. Barkley kohta täitvale Naismithile ei ole midagi ette heita, aga Ross sobiks teist tüüpi mängijana teatud situatsioonidesse ja teat. vastaste vastu ilmselt paremini. Mirallas on McGeadyst (ja esmamulje põhjal ka Atsust) sirgjoonelisem, otsustavam, ja täpsem väravakütt. RB Kuninga Colemanita on vastastel teadagi poole lihtsam mängida - tuleb vaid vasak äär lukku panna ja suur osa Evertoni ründeohust on neutraliseeritud (õnneks pole sellega päris lõpuni toime tuldud - Baines on paremas vormis kui eelmine hooaeg ja suudab siiski midagi veel korraldada + Mirallast on see hooaeg kasutatud ka põhiliselt vasakul).

                                Kui lisada juurde Lukaku alavorm, ilma Stonesita keskkaitse haprus, Barry mõningane mahakäimine, Howardi lollused ja RM möödalaskmised koosseisude (nt vs Palace) ja vahetustega, siis pole imestada, et tabelist vaid närused 6 punkti vastu vaatavad.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X