320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Schneiderlin tulemas £22m eest. Seega kerkib arvatavasti päevakorda McCarthy mahamüümine (nt WBA tundvat huvi)

    Hullis ollakse nii meeleheitel, et kavatsetakse Niasse laenule võtta.
    Itaalias räägitakse, et Gerard Deulofeu minekule Milani peaks see ka tõukejõuks olema. Vahepeal on "kuivast" laenust saanud "ostuvõimalusega" laen, aga mingeid numbreid pole ma kuskil näinud.

    Kommentaar


      Eelmisel reedel ütles Koeman, et Deulofeu jääb paigale, kuna lisaks Bolasiele lisandusid vahepeal vigastatute nimekirja Calvert-Lewin ja Lennon. Aga noh, kuu lõpuni on veel aega ja see võib olla ka osa läbirääkimistaktikast, et Evertonile paremat diili välja võluda.

      Kommentaar


        Lukakule tuuakse uus vahetusmees kah. Niasse ja Kone ära.
        Everton are close to agreeing a £10.4million deal for Standard Liege striker Ishak Belfodil, according to the Guardian.

        The 24-year-old has netted nine goals in 19 appearances for the Belgian club this season, and could be the latest in a string of deals set to be completed by Ronald Koeman this January.

        Kommentaar


          Kommentaar


            Kommentaar


              MA ARMASTAN TOM DAVIES'T!!! TERE TULEMAST INGLISMAA KOONDISESSE! On temaga ikka pikk leping?

              Kommentaar


                Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                MA ARMASTAN TOM DAVIES'T!!!
                Super esitus täna mehe poolt ja veel värav - nagu Messi kohe
                See teine noor naga, ka väga super täna olnud.
                Benitez: "In football, everything is a lie".

                Kommentaar


                  Uskumatu. Palju õnne evertoni fännid, hea tunne jah?

                  Kommentaar




                    Fantastiline mäng!!! Üle kivide ja kändude on Koemani ajastu kulgenud, kuid sellised esitused annavad tohutult tulevikulootust. Ammu pole pärast Evertoni mängu emotsioon nii laes olnud!
                    Enne mängu kartsin, et keskväli võib veidi hätta jääda (ja pigem Barry kui Daviese koha pealt), kuid Barry oli oma ülesannete kõrgusel ja Davies oli üleplatsimees oma noorusliku energia ja sajaprotsendilise pühendumisega. Mängu lõpp oli muidugi täiesti muinasjutuline, kui nii Davies kui Lookman said kirja oma esimese värava Evertoni särgis.
                    Mirallas näitas taas, et kõvemate vastaste vastu võtab ta üldjuhul jalad kõhu alt välja ja aitab väravaid meisterdada. Loodetavasti suudab ta algkoosseisu kohta edaspidigi enda käes hoida.

                    Kommentaar


                      Kahju aga tundub, et Jagielka aeg on lõppemas selles klubis ja Deulo läheb ka.
                      "I spoke to Gerard and it's a difficult situation for the player," he said. "If he finds a solution to go and get game-time then it's no problem. But the final decision will be down to the board."

                      Koeman added that Jagielka could also leave, saying it 'depends if there is interest from other clubs.'

                      Kommentaar


                        Ilus võit võõrsil Palace'i üle, see 3-5-2 toimib suurepäraselt, mäng oli algusest peale Evertoni kontrolli all, kodumeeskond suutis tekitada vaid paar ohtlikku olukorda ja kuigi ise mingit laussurvet peale ei pandud, siis vastaste karistusala ümber liigutati päris hästi palli (eriti II poolajal) ja väravahõngu oli tunda küll. Enamus rünnakuid käis parema ääre kaudu, sh väravaolukord: Daviese mõõdetud sööt ja Colemani pealelöök lati alla. Peab märkima, et Colemani ründepanus on üldse viimasel ajal palju suurem kui Bainesil vastasäärel, eriti wingbacki rollis ootaks ka Bainesilt otsustavaid läbimurdeid/seinasööte, aga tundub, et jalad hakkavad tal töntsiks jääma ja sealtpoolt peale mõne üksiku kohapealt antud tsenderduse eriti midagi muud ei tule.
                        Aga see selleks, üldpilt on hetkel väga rõõmustav ja meeskond peab mänguplaanist eekujulikult kinni ning Koemani vahetused on (erinevalt tema eelkäijast) hästiajastatud ja loogilised. Barry-Schneiderlin ja Mirallas-Lookman teatepulgavahetus sujus probleemideta ja mõlemad tegid korralikku tööd kohtumise viimasel kolmandikul.
                        Veel tooks välja Roblese hea esituse, väga meeldib tema otsustavus tsenderduste noppimisel (mäletatavasti algusaegadel oli see tal tõsiseks Achilleuse kannaks). Samuti oli Barkley taas üllatavalt asjalik, peab kommentaatoritega nõustuma - tundub, et kõige eredamast rambivalgusest pääsemine tänu Daviese ja Holgate'i esiletõusule on talle vabastavalt mõjunud.

                        Kommentaar


                          Kommentaar


                            usun Evertoni täna, panustasin nii et viigi puhul raha tagasi, võidu korral $$$

                            Kommentaar


                              Kommentaar


                                Uskumatu, I poolajal tundus, et tuleb hooaja lihtsaim võit. Lukaku juhtis vägesid ja Bournemouthi kaitsjad jagasid heldelt kingitusi. II poolajal aga loovutati initsiatiiv vastastele ja pall ei jäänud enam kuidagi ette pidama. Bournemouth lõi kaks tagasi ja oli lähedal ka viigiväravale. (Robles päästis mitmel korral halvimast). Mälusoppidest kerkisid juba esile eelmise hooaja kollapsid. Õnneks reageeris Koeman operatiivselt (kuigi Macca asemel oleks võinud esimesena Barry välja vahetada) ja suudeti taas mäng käima saada lõpus. Tõeline väravatekarneval viimasel kümnel minutil.

                                Lukaku tõusis väravaküttide edetabeli liidriks 16 tabamusega. (Ja neljas koht jääb nüüd kuue-seitsme punkti kaugusele pärast homset).

                                Barkley you cheeky bastard

                                Kommentaar

                                Working...
                                X