320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Koemani säkkimine on totter, aga muidugi väga moodne otsus. Ta ostis suvel pool uut algkoosseisu, mis nüüd vähem kui kümne mängu järel kuulutatud läbikukkumiseks. Paraku peab keegi teine hakkama nüüd sedasama seltskonda oma näo järgi vormima. Oodata võib vaid ajutist efekti.
    Kuidas "vähem kui 10 mängu" - ta on saanud 17 mängu sellel hooajal.
    Selle ajaga on ennast täis s*tunud Euroopas ja jõudnud relekasse EPLis kusjuures mingisugust ideed ega pööret ei paista.

    Kas okei on sackida siis kui relegatsioon on matemaatiliselt juba kindel? Mida siis enam muuta üldse...

    Okei, eelmine hooaeg ta inglise esiliiga (ehk kõik mis jääb suurest kuuest tahapoole) võitis. Have to give him that. Aga midagi nii imelist tal Evertoniga tehtud polnud, et ta puutumatu oleks. See on paratamatu, et kui Sulle antakse üle 150 milku siis oodatakse ka tulemusi. Või vähemalt arengut. Kui seda pole (ja mängid - olgem ausad- haletsusväärselt need 17 mängu) siis jalaga tagumikku ja head teed.

    Kommentaar


      Suurepärane hooaeg seljataga ja nüüd äkki kahe kuuga täielik luuser - ei vähimatki aega, et uue tiimiga tööd teha ja asjad ümber pöörata. Naeruväärne.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

      Kommentaar


        Selle taha on väga mugav pugeda, et raske graafik ja uued mängijad, kuid kaotuseid oleks olnud lihtsam seedida, kui mängupilt nii kohutav poleks olnud. See ei ole normaalne, et esimeste (pool)võimalusteni jõutakse alles mängu viimastel minutitel, kui rong on juba ammu läinud, mis siis, et vastaseks Spurs või Chelsea. Kui Burnleyd ja Watfordid suudavad hambaid näidata, siis miks peaks Everton alandlikult endast laskma üle sõita?
        Ja uute täienduste meeskonda sulandamisest rääkides, äkki siis ei üritaks kohe iga hinna eest neid kõiki korraga platsile toppida (see puudutab just ründepoolt Rooney, Siggy. Klaasseni, Sandro näol) hoolimata sellest kui vildakaks see kogu asetuse teeb.
        Kümme mängu on tõesti napp aeg, kuid siiski sooviks näha mingeidki arengumärke või treenerikäekirja, ent mida pole, seda pole. Arvukad koosseisumuudatused ja vahetused mängu sees on jätnud üsna huupi tulistamise mulje. Enamikus mängudest poolajal vahetus(ed) - kõnekas näide Koemani "treeneritarkusest". Kui ikka mingit visiooni pole, siis ei ole nuppude ümbertõstmisest suurt kasu.
        Tegelikult oli juba eelmisel hooajal selgeid ohumärke (pikk põuaperiood sügisel) ja kes teab, kas Lukakuta oleks siis ree peale saadud. Ma üldse eriti ei ületähtsustaks seda seitsmendat kohta, konkurents oli suhteliselt lahja ja esikuuik jäi kaugele.
        Mina siin mingit ülekohut küll ei näe. Peab hoopis Moshirit otsustava tegutsemise eest kiitma, et ei jäädud äraootavale seisukohale nagu Martineze ajal (vallandamisotsus hilines siis enam kui aasta võrra). Ei oleks see Koeman siin midagi ümber pööranud - seda ütleks ükskõik, kes Evertoni selle hooaja mänge on vaadanud.

        Kommentaar


          Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
          Suurepärane hooaeg seljataga ja nüüd äkki kahe kuuga täielik luuser - ei vähimatki aega, et uue tiimiga tööd teha ja asjad ümber pöörata. Naeruväärne.
          Oli Suarez EPLis oli Pool tiitlikonkurent.
          Läks Suarez ära, vajuti kuuendaks.

          Oli Lukaku Evertonis, oldi seitsmendad.
          Läks Lukaku ära vajuti....

          Evertonil pole praegu ühtegi isegi sarnast tüüpi ründajat, kuigi suvel pandi magama 150 mil. Peatreeneri lollus. Ja lollus saab karistet.

          Okei, selles osas olen nõus, et ikkagi võrdlemisi lühike armuaeg talle anti. Samas elu ongi karm. Selle ajaga ta keeras täiesti metsa EL kampaania. Absull mitte kedagi ei huvita mis ajaga ta selle peeti keeras - rong on läinud (kuigi numbriliselt edasipääs võimalik, aga ütle nüüd, et Koemani käe all oleks sealt välja murtud?!?) ja ajaraam pole oluline.

          EPLis saaks ilmselt tõesti veel rongi ümber pöörata, aga siin tuleb ikkagi mingis mõttes mängu need 150 kulutatud miljonit. Mingid ajukääbikutest fännid olid jumalast kindlad, et nii kõvade täiendustega puksitakse ennast top4 sisse. Palju pappi>suured ootused. Kehvad tulemused = ootustele ei vasta.

          Ja endiselt - boils down to basics - asi on kohutav ja paranemismärke pole. Oleks mingit arengut siis vaevalt seda tehtud oleks.

          Kommentaar


            Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Suurepärane hooaeg seljataga ja nüüd äkki kahe kuuga täielik luuser - ei vähimatki aega, et uue tiimiga tööd teha ja asjad ümber pöörata. Naeruväärne.
            Ta oli enne juba üks kuradi luuser. Head teed minna. Üks asi oleks kui ta oleks praegu tabeli keskosas kuskil, aga ostab 150 milli eest mängijaid ja siis pekab ikka pikka ette ja töllerdab relegatsioonis tulemustega. Jube ju.

            Kommentaar


              After Everton boss Ronald Koeman became the third Premier League manger to be sacked this season, people on social media were quick to react.

              Kommentaar


                Mul kahju, et derbyt ei jõudnud enne minekut ära teha.

                Aga Ron oli vast liiga kindel endas hooaja algul ja viskas liialt palju uusi mehi ja poisse korraga sisse. Siis need imelikud varajased vahetused, sest midagi ei toimi.
                ★★★★★★

                Kommentaar


                  16'st 2 raami ütleb vist ise, mis kangutamisega tegeletakse.

                  Kommentaar


                    Päris halb, mingit korralikku treenerit oleks vaja, kes ehk vähemalt kaitse värki õpetaks.

                    Kommentaar


                      Ega see ajutine vana ka midagi erilist ei oska..

                      Kommentaar


                        Püss põõsasse, aitab küll. Kui jaanuaris normaalset ründajat ei leita, siis käiakse Championshipis ka veel ära.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                          Ja kilo kaupa sissetoomine jätkub.

                          Everton sõlmis lepingu Cuco Martinaga, kellel sai leping läbi Sotoniga... eih lõbus eksperiment.
                          Meenutab seda kuidas Spurs kulutas omal ajal Bale'i raha. Kõik mis põnev (või isegi vähempõnev) tundus krabati kokku ja... tulemuseks paar kaotatud aastat.

                          Veider on vaadata kuidas meedias kohati arvaja 1 või arvaja 2 räägivad sellest kuidas Everton "sihib meistrite liiga kohta oma täiendustega" kui ostetakse kilohinnaga kokku hunnik mehi, kes ei pääseks ka keskpärasel päeval ühegi eelmise aasta Top4 (ja pigem isegi top 6) algkoosseisu.

                          Ma praeguse seisuga arvan, et sellest eksperimendist tuleb korralik dumpster fire veel...
                          Mitte, et ma selles teemas oleksin veel vähe seda "told you so" kaarti mängida, aga selle täpsus üllatab ennast ka veidi.

                          Naersin kõva häälega siis kui selliseid jutte suvel räägiti, kuidas Arsenal ja Spurs "jäävad paigale ja Everton oma täienduste najal neist mööda purjetab", naersin kuu aega tagasi kui relekakohaga flirditi... nüüd hakkab naljakus läbi saama ja kisub nukraks. Praeguse seisuga selge inglise jalgpalli häbiplekk. Sellises grupis saada selliseid koosasid, olla viimane ja nii kohutavalt saamatu - dumpster fire on selle kohta väga suur kompliment ikka.

                          Võtke palun kokku ennast, Everton on tegelikult sümpaatne sats (mainisin seda vist ka suvel?) - aga noh kui ikka rumalalt toimetatakse siis...

                          Kommentaar


                            Aga päris naljakas oleks tegelt kui Everton välja langeks kohe peale kadunud transfer request poja tagasitulekut.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Katk Vaata postitust
                              Aga päris naljakas oleks tegelt kui Everton välja langeks kohe peale kadunud transfer request poja tagasitulekut.
                              See oleks liiga ilus, kardan et liiga et saada tõeks.
                              ★★★★★★

                              Kommentaar


                                Milline mäng! Sõit Ameerika mägedel. Pool mängu tüüpiline selle hooaja Everton kaitsepraagi ja nüri rünnakuga, kuid pärast Lookmani ja DCL sissevahetamist saadi justkui uus hingamine (+lõpus Siggy asemele Lennon, kes penalti teenis, millest Baines 3:2 lõi). Suur aitäh muidugi ka agent Cleverley'le!
                                Loodetavasti oli tegemist pöördepunktiga ja saadakse lõpuks jalad alla. Unsworthiga küll siiski jätkata ei sooviks hoolimata tänasest võidust.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X