320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    sa oled idioot

    Kommentaar


      Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      sa oled idioot
      Eston jäle ja jälle ma küsin: miks?

      Kommentaar


        Ma tahan ka teada miks?

        Kommentaar


          wiganiga läks ja suht untsu....ja mis kõige iroonilisem...mõlemad väravasöödud andis endine evertoni mees kevin kilbane.....hea on see et aj on endiselt hoos ja beattie jala valgeks sai...kahju et ei võitnud aga punkt on ka hea ning endiselt püsime premieris kaotuseta.........ja mis huvi pärast te siin üksteist sõimama hakkate????

          Kommentaar


            Tore näha, et ka Liverpooli sinisema osa teema siin vähe elavnenud on, kuid kahju, et suures osas on postide sisu olematu.. va ehk vaid ühe uuemapoolse tegelase omad.

            McFaddeni vigastusest on endalgi pisut kahju, seda küll suures osas seetõttu, et vastasel korral oleks Carlisle'il olnud suurem lootus Victor Anichebe teenetele.

            Aga jah, seda suurt mängu ise ei näinud.. kui välja arvata kuskil Maasikas või Sheareri ehitises Celticu mängu ja muu kõrvalt nähtu, kuid pärast sellist triumfi oligi ju oodata, et Wigani vastu miskitmoodi tagasilöök tuleb. Kui seda viiki nii nimetada saab. Või tegelt ikagi saab, sest mäng oli ju kaks korda Evertonil peaaegu kotis, rääkimata sellest, et peale väravate oli neil ka veel paar päris head võimalust ning üleüldine surve. Individuaalselt küll kedagi väga süüdistada ei saa, kui meeskond kohe pärast ise löödud väravat endale kiirelt tagasi teha laseb, kuid kui siiski väga otsida, siis minu arust oli mõlemas Scharneri väravas ja/või nende eeltöös süüdi Naysmith. Wiganile seevastu tuleb au anda, et ei murdutud ning oma vähesed võimalused ära löödi.

            Mina loomulikult ei tõstaks Johnsonit viimases mängus küll väga esile.. siblis küll suht tõsiselt, aga iseasi, kas sealt ka väga palju kasu tekkis. Olgu, värav tuli, kuid see tundus pigem õigel-ajal-õiges-kohas väravana, pigem on märkimist väärt mõned head läbijooksud ja kavalad sööduüritused. Samas saab kellele ette heita, et teemakohaliste särkide läbimüük oli nähtavasti päris suur ning et staadionil kaikus üsnagi tihti "der der der der der Andy Johnson"?

            Kõige positiivsem oli kokkuvõttes siiski fännide support. Ok, võib-olla aitas sellele kaasa ka eelmise nädala suurtulemus, kuid sellist hulka laule ning sellist hulka kaasalauljaid pole mina veel kohanud. Väga viis. Staadion oli ka armas, mitte küll St. James' Parki stiilis massiivne eurostaadion, kuid kes justkui mõnes mõttes igatseksid taga "vanu ja häid aegu", sellele peaks Goodison küll meeldima.

            Kommentaar


              arteta lõi vot sellise kolli
              Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

              ....päris hea või mis?

              Kommentaar


                pole ammu evertonist juttu tehtud

                nii vahva et howard ära osteti ja et ka valente lepingut pikendas...fernandes olevat ka korraliku mängu teinud nii et kaitse ja keskväli peaks täitsa ok olema....kui nüüd ünnestuks beattie maha parseldada kuhugi ja tema asemel nugent tuua oleks äge....viimase enda sõnul sooviks ta evertoni eest mängida ja ka fännid loodavad teda goodisonil näha

                Kommentaar


                  pärast kodust kaotust spursile oli eilne mäng väga hea esitus.....3:0 watfordiga võõrsil....fernandes lõi esimese kolli evertoni eest, õnnega pooleks aga värav ikkagi. AJ sai ka oma pendla lõpuks...ei tea kas kohtunikud on aru pähe võtnud ja mõistnud et see vana ei kuku ilmaasjata. omsani koll üleajal.....lihtsalt super

                  Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga


                  väravad jms

                  Kommentaar


                    Sitt...Cahill sellel hooajal enam platsile ei tule

                    Kommentaar


                      pekki küll!
                      cahilli kaotust küll vaja ei olnud. pealegi oleks pidanud sheffieldit võitma ikkagi et vähe kindlamalt euro koha eest võidelda. ees on ju veel arsenali, chelsea ning manuga.
                      positiivne on vähemalt et neville on mõistlik mees ja kutsus fänne korrale. pole vaja et klubi saaks trahve ja halva maine mingi pudeli viskamise pärast.

                      aaaga 18. märts arsenal kodus......

                      Kommentaar


                        david moyesel on evertonis 5 aastat juba puldis olnud. selle aja jooksul on ta kaks korda vaöitud aasta treeneriks. samas on meeskonna vorm hooaegade kaupa kohutavalt kõikunud. loodab et moyes jääb veel kauaks klubi ette otsa ning everton areneb ikka edasi ja edasi ja edasi


                        Kommentaar


                          hurra!
                          1:0 arsenali vastu!!! kui 2 korda oli posti pall tabanud ajas juba närvi et ei löödagi ära aaga AJ kõmmutas 12 värava sel hooajal.
                          inglismaa ilm o ka koomiline...mängu alguse paistis päike aga viimased 10 mintsa sadas lund ja vihma segamini.

                          igatahes nüüd everton 6 kohal ja euroopa terendab ees

                          Kommentaar


                            tere jälle!
                            teen natuke juttu evertonist. siiani on ostude poolest olnud rahulik aeg. meeskonda on lisandunud Phil Jagielka Sheffield Unitedist 4 miljoni naela eest ning
                            noor ründaja Lukas Jutkiewicz Swindon Townist. Mansast lahkusid Alessandro Pistone ja Richard Wright. Hetkel on väidetavalt käimas läbirääkimised Johann Vogel´iga, kelle saaks tasuta.

                            Müstilisi summasid pole evertonil kunagi välja käia võimalik olnud...seega usun et paar väiksemat (2-5 millist) ostu veel võib olla tuleb aga mudu on masna suht koos kah.

                            Uus hooaeg tuleb põnev. Eriti kui konkurendid on enda ridu väga tugevalt täiendanud (aston villa, tottenham jms) Lisaks on veel ka UEFA Cup kus võiks ka paari aasta tagause koomika unustada ning vähemalt alagruppidesse välja jõuda.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas pasunapiilu Vaata postitust
                              tere jälle!
                              Lisaks on veel ka UEFA Cup kus võiks ka paari aasta tagause koomika unustada ning vähemalt alagruppidesse välja jõuda.
                              Kas tegu ei olnud hoopis CL 2 -e ringiga kus mingilt slaavi pundilt võõrsil 6: eimidagist suhkamit saadi?

                              Edit: Parandan end:
                              CL:2005-06 Third Qualifying Round eliminated by Villarreal CF 1-2 at Goodison ,1-2 in Villareal
                              UEFA:2005-06 First Round eliminated by Dinamo Bucharest 1-5 in Bucharest, 1-0 at Goodison
                              Hello! I´m mentaly ill.

                              Kommentaar


                                jep....tollel aastal ei vedanud kummaski "tassis" vastastega. villareal oli vist lõpetanud 3kohaga (vb panen mödöa natuke) ning rumeenia härrad on tegelikult ju alati väga tugevad vastased igale klubile olnud.....a everton mängis ma uskumatult halvasti....eriti esimesed ringid mõlema vastasega.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X