320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    sellest mängijast ei tea midagi....ilmselt on ta väärt mängija et silma jäänud aga pigem arvan et fernandese eest tahetakse liiga palju raha ja pienaar oleks odavam asendus variant.

    Kommentaar


      no nii...uue staadioni pildid avaltati täna...



      kui kõik hästi läheb on 2010 aastaks stata püsti. Probleem on selles, et uue staadioniga peab ära kolima klubi Evertoni linnajaost ning ka Liverpooli linnast. Kirkby asub linna kõrval põhimõtteliselt. Samas on ehitusekulud jms ülimalt soodsad. Nimelt käivad läbirääkimised supermarketi keti Tescoga, kes ehitaks oma kulude ja kirjadega staadioni ning kuna neil on head suhted ühe ehitusfirmaga, mis ennegi staadione ehitanud siis saaks 75 miljonit väärt ehitise kätte 50 milijoniga. Klubi kanda jääks staadioni sisutamine, mis maksaks umbes 10miljonit naela. Uus staadion peaks mahutama 50-55 tuhat pealtvaatajat.

      Vogeli tulekuga on mingi tõrge kuna Betis tahtvat oma osa tehingust...samas peaks mängijal leping läbi olema nii et selllest olukorrast ma hästi aru ei saa.

      Pienaari läbirääkimised lähevad edukalt ja varsti peaks oodata olema ka teadet mehe goodisonile tulekust.

      Kommentaar


        Niiet Teh Tesco Stadium? No tule taevas appi!

        Aga ei, piltide järgi tundub tulevat päris kobe teine... linnasisese konkurendi omast ilusamgi vast. Kui teoks saab, siis seda tõõmustavam, et Goodison ikkagi tehtud sai möödunud aastal. Samas kahju, et selliselt mõnusalt, hubaselt, vanamoodsalt staadionilt lahkutakse miskile ultramoodsale. Nagu ikka seega.

        Kommentaar


          Algselt postitas skint Vaata postitust
          Samas kahju, et selliselt mõnusalt, hubaselt, vanamoodsalt staadionilt lahkutakse miskile ultramoodsale. Nagu ikka seega.
          Oled sa goodisonil käinud? See on juba ammu ajast ja arust. Mälestused jävad sinna loomulikult ga klubi peab ometigi edasi liikuma ju.

          Kommentaar


            nonii....everton tegi sõprusmängudes werderiga 2:2 viigi, kusjuures teise värava evertoni poolelt lõi anderson, ning crystal palaciga jäi mäng 0:0 viiki.

            phil jagielka peaks täna/homme ka ära tulema wiganist ning kõlakad käivad et olevat pakkumine tehtud porto argentiinlasest keskvälja mehele lucho gonzalezele. pole ise teda mängimas näinud ja seega ei oska temast ka midagi arvata. spekulatsioonide järgi pakub everton tegelase eest 10-11 miljonit naela. päris suur summa raha nii et parem oleks väärt mees. samas on ta väidetavalt ka valencia ning juventuse soovinimekirjas ja sopkad vihjasid hiljuti ka et moyes on ameti evertonis maha pannud nii et ma seda argentiina värki väga ei usu.

            Kommentaar


              läks enne valesti veidi...jagielka on kohal juba....pidasin silmas leighton baines´it, kes newcasteli ja sunderlandi asemel otsustas tulla evertoni. super!

              Kommentaar


                mulle ei tulnud väga suure üllatusena et porto lucho gonzalezst ära müüama ei nõustunud ja usun et nii on ka parem....pole mingeid lõuna ameerikalisi vaja väljakule kekkama. nüüd siis seostatakse et manuel fernandes, kes eelmisest hooajast teise poole evertonis veetis, on taas goodisonile siirdumas. hind olevat 8 kuni 12 miljonini. samas räägitakse ka yakubust. boro ei tahtvat teda küll müüa aga mees ise tahaks ära tulla. ma leian et tottanhamil on liiga palju häid ründajaid käes ja võiks sealt defoe või keane´i ära osta...vaevalt et tottenham müüa suure rõõmuga tahaks aga proovida tasub...

                Kommentaar


                  haaah!! SUPER! tottenhamile võõrsil 3:1 põske lükata on väääga vahva. eks evertonil oli omajagu õnne ja vastastel ebaõnne aga see enam ei loe. peaasi et nüüd võetaks üks mäng korraga ja hoitakse jalad maas.
                  igatahes väga hea hooaja algus ning loodame et läheb veel paremaks. sellise mänguivormiga peaks ikka ka euro alagruppi välja jõudma.

                  Kommentaar


                    üks asi veel.....kus kohast saab veel mängude väravaid vaadata? dailymotionist ei leidnud ning youtube´is oli kaks väravat aint ning nüüdseks ka need maha juba võetud.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas pasunapiilu Vaata postitust
                      üks asi veel.....kus kohast saab veel mängude väravaid vaadata? dailymotionist ei leidnud ning youtube´is oli kaks väravat aint ning nüüdseks ka need maha juba võetud.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

                      Kommentaar


                        Nuh nutused lood, Fernandes tõmbas viimasel hetkel Valenciasse ja Yakubu tulek jääb tööloa taha kinni, üleminekuaken läheb ka varsti kinni.
                        Little things worry little minds.

                        Carlo Ancelotti, 2009

                        Kommentaar


                          Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
                          Nuh nutused lood, Fernandes tõmbas viimasel hetkel Valenciasse ja Yakubu tulek jääb tööloa taha kinni, üleminekuaken läheb ka varsti kinni.
                          suht nõme jah....fernandes läks meistrite liiga pärast ilmselt aga yakubu tulemuse saab lõplikult kolmapäeval teada kuna esialgne otsus kaevati edasi...samas pole hetkel sellest tehingust kah asja saamas nii et juuhhheeeiii!!! sõlmime "tulevikutähe" vogeliga lepingu ja võidame premier league ära!

                          Kommentaar


                            lescottil on rõve soeng.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                              lescottil on rõve soeng.
                              "As a five year old, Joleon Lescott was nearly killed after being hit by a car outside his primary school in the Midlands. The severe head injuries he sustained meant he needed major surgery. The scar that is still visible on Lescott's forehead is a permanent reminder of the accident."

                              Kommentaar


                                olgu, võtan sõnad tagasi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X