Algselt postitas vandersell
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Putney end on teadaolevalt ainuke UKs, kus on kokku lubatud "istuma" nii kodu-, võõrsil-, kui ka täitsa neutraalsed fännid. Fulham on selleks UEFAlt suisa eraldi loa hankinud, viidates igasugu intsidentide puudumisele ja suurele stjuuardite hulgale. Fulham ju teadatuntud pere klubi, kus väga palju mässu pole. Ma ise olin küll ainult Chelsea fännidele mõeldud alas, kuid niipalju kui mina olen antud staadionit külastanud, on praktiliselt kogu tribüün alati sinine.
-
Kuidas selle palli püüdmisega on, kui värv niimoodi tilgub?Algselt postitas wordprez Vaata postitustthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Loodetavasti nagu ühele premmi kiiprite teravasse tippu kuuluvale vennale kohane. Ja isegi, kui ei, siis huvitavaid alternatiive leidubAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustKuidas selle palli püüdmisega on, kui värv niimoodi tilgub?
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
vinge, Eden poiss oli see vist, kes liugu lasiAlgselt postitas Kivi77 Vaata postitustKes see spagega mööda lendab? Ei saa aru.
http://25.media.tumblr.com/8f1b547d7...v8fxo1_500.gif
Kommentaar
-
Cech (c);
Azpilicueta, Ivanovic, David Luiz, Bertrand;
Ramires, Mikel;
Hazard, Mata, Oscar;
Torres.
Pink: Turnbull, Ferreira, JT, Lamps, Benayoun, Moses, Ba
Kuna päeva esimene mäng kukkus äsja suurejooneliselt perse ja gunnarid ka ei väristand, siis veits nagu sitt tunne on selle tuleva mängu suhtes. Teisest küljest, ma vaatan koosseisu ja mõtlen liverpool lol. 0-0 siis ilmselt. Torres on veits wtf startija tho.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar