Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• wordprez
    replied
    Algselt postitas alvarez Vaata postitust
    See aasta saab 30 aastat fännamist täis, aga nii meh tunnet pole kunagi Siniste vastu olnud. Aitäh sitased omanikud! BlueCo out!
    20 ja sama.

Ma ei oodanud, et siit foorumist mingi keskeakriis triggerdub, aga siin me oleme

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    See aasta saab 30 aastat fännamist täis, aga nii meh tunnet pole kunagi Siniste vastu olnud. Aitäh sitased omanikud! BlueCo out!

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas Mister Vaata postitust

"36mph in a 30mph zone in Rykneld Road"

Tra see on kõige UKm asi üldse lihtsalt Jube riik
    Naeruväärne sellisest asjast uudis ka teha. Muidugi kohe klikke jee.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    https://news.sky.com/story/chelseas-...eding-13491065

Ma hetkel jään seisukohata, mis selles loos enim mäda on. Kuid ma olen üsna kindel, et Fantrax'ita ma jälgiks EPLi sama palju, kui MLSi.

Igaks juhuks - sõida turvaliselt ja kaasliiklejaid arvestades, s.h jalakäijad, (mets)loomi, ManU fänne jne.
    "36mph in a 30mph zone in Rykneld Road"

Tra see on kõige UKm asi üldse lihtsalt Jube riik

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Ma hetkel jään seisukohata, mis selles loos enim mäda on. Kuid ma olen üsna kindel, et Fantrax'ita ma jälgiks EPLi sama palju, kui MLSi.

Igaks juhuks - sõida turvaliselt ja kaasliiklejaid arvestades, s.h jalakäijad, (mets)loomi, ManU fänne jne.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kuus ja pool aastat Jeesus Kristus võib oma ema kalendrit laenata, et vaadata, millal viimati mõni trenna nii pikalt Chelsea pukis oli.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Miks mitte kasutada oma organisatsiooni sees kasvatatud treenerit. Minu jaoks on see pigem sümpaatne samm.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Tra tooge parem Ted Lasso

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Peale päris eduka portsu heade oma kasvandike tootmise ei olegi midagi alles! Need kah enamasti tehakse rahaks

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Mida normaalset siin klubis järel on veel?
    Peale päris eduka portsu heade oma kasvandike tootmise ei olegi midagi alles! Need kah enamasti tehakse rahaks

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mida normaalset siin klubis järel on veel?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Sacked.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Pole ju mitte mingi üllatus! Tuchel sai nende käest kinga ja Pochil olid kah erinevused nendega ning lahkus ise...neile meeldivad ainult "Jah mehed", aga ausalt öeldes ei ole vist väga vahet, kes seda kreenis paati juhtima tuleb.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    3 aastat juba kangutamist ja kannatamist nende tolbajoobidega seal üleval. Huvitav, et kas olemegi uus Manku tegemisel ja see piin kestabki 10+ aastat?

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    3 aastat juba kangutamist ja kannatamist nende tolbajoobidega seal üleval. Huvitav, et kas olemegi uus Manku tegemisel ja see piin kestabki 10+ aastat?

Leave a comment:

Working...
X