Link pildina
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustJap, sest kui Fletcheri asemele Rooney panna siis ei annaks ju sama efekti välja.
Muide CTVst sain just teada, et Hazard on finaaliks korras! Get in!!!
Kommentaar
-
Well done. Mis iganes ma hinges Fatbardist arvan, siis müts maha. Kui on vaja, siis ta teeb ära. Värdjas, raisk.
Ja mis puudutab edasist epingut - klassikaline olukord, kus talle tuleks Chelski poolt maksta niipalju kui võimalik, puhtalt selle pärast, mis ta teinud on."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Kõigepealt suur ja siiras ja lõpmatu tänu ChelseaFC`le, kes aitas piletitega !!!!!
Ma ei unusta kunagi seda päeva! =)))
Pean Teile tunnistama, et kõik selgus juba lennukis Tallinna lennujaamas siis, kui minu juurde lähenes sümpaatne stjuardess nimega Chelsea ja pakkus lugemist ja kohvi !!! )))) Kohe hakkasin mõtlema kes siis lööb seda võiduvärava ))
Siniste mängudel olen varem käinud 3 korda - 2 Bidge`il ja 1 Leverkusenis! Väljasõit Inglismaal - see on midagi põnevat! Eriti Manchester`is! Seega oli eriti põnev.
Old Trafford jättis väga mõnuse mulje! Super staadioon, lahe atmosfäär! Kõik on mugav ja läbimõeldud ning kõik on fännide jaoks.
Terve mängu seisime püsti loomulikult. Ootasime väravat rohkem kui ... palgapäeva =)) Ja tuligi!!!!!!!!! Te ei kujuta ette mis need tunded on - esimest korda OT`l, MU-Chelsea mängul ja sinu meeskond võidab!!!!! Vist samad emotsioonid mul olid kui mul sündis tütar !!!
Ühesõnaga, kui Teil kunagi tuleb valida - kas minna Chelsea väljasõidu mõngule Manchester`isse, siis ära kahtle, sõber!!! See on unustamatu! Nii mängu eel, kui pärast atmosfäär staadionu ümber oli ülilahe! Kõik sõbralikud ja rõõmsad. Võib olla see oli seotud sellega et MU tol hetkel oli juba PL meister )) Ei tea.
Edu meile home!!!
True Blue forever!
DSC02831.ARW.jpg[ATTACH]2227[/ATTACH]CONFI[ATTACHDSC02848.ARW.jpg=CONFIG]2226[/ATTACH]G]2225[/ATTACH]
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMida see "Robin she said no" laul tähendab?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Kui on huvitav palju see lõbu maksab, siis Ryanair pilet 100 (sinna ja tagasi), 45 GBP - pilet mängule, ööbimine ca 80 eur ööpäev. Taskuraha summa on igaühel ise otsustada Kõik rahvusmuuseumid on Inglismaal tasuta, sissepääs ööklubisse tasuta (määrav on dresscode). Tasub minna igal juhul.
Kommentaar
-
See chant on seotud RVP`le esitatud vägistamiskahtlusega. Kui asi oli loomulikult lõpetatud.
Vahepeal lauldi: "She say yes Terry!"
Kui Webb esimest korda (esimesel poolajal) ei andnud Chelsea`le viga, siis kõlas chant: "Fergie`s Bitch! Fergie`s Bitch!" See oli küll lõbus. Hiljem see kõlas veel ja veel
Kommentaar
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustSee chant on seotud RVP`le esitatud vägistamiskahtlusega. Kui asi oli loomulikult lõpetatud.
Vahepeal lauldi: "She say yes Terry!"
Kui Webb esimest korda (esimesel poolajal) ei andnud Chelsea`le viga, siis kõlas chant: "Fergie`s Bitch! Fergie`s Bitch!" See oli küll lõbus. Hiljem see kõlas veel ja veelLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustOh oleks nii, et Chelsea oleks Fergusoni viimane mäng. Siis saaks 'you're getting sacked in the morning' chanti üles tõmmata tho pakun, et seda nagunii tehakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar