Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mushroom Ninja Vaata postitustKuule tont, kui Bayern kodus kotti saaks, siis ma ei tuleks seda sulle sinu teemasse nina alla hõõruma. Grow up.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu ma ei h66ru,aga pidi olema "Ülikerge jalutuskäik" olema.
Tule siis tagasi kui me peaks mingil imepõhjusel taaskord alagruppide järel välja kukkuma.
Kommentaar
-
Viive sünnipäeval öeldi targasti, et ole rahulik, las ta läheb ära. Võib iseenesest ju siingi rakendada.
Ps. See, et me Allianzil mingil moel 0-4 ei kaotand ja kuskilt nastikuvinnast läbi selle karika tõime, ei ole eriti pädev comeback. Rohkem nagu väikeklubilik (dont even start!) keksimine oma ühe vahva kopsikuga (noh, a la nagu teistel Londoni klubidel on cupfinal ja open top bus parade, kui liigas meid võitma satuvad). Las rapsivad tühja siin, vajuvad ära naguniiLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPraegu jäin Chelsea koosseisu peale mõtlema ajast, mil Jose esimest stinti Stamfordi sillal majandas ja ei suuda meenutada, kes lisaks Drogbale ründajad olid?"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPraegu jäin Chelsea koosseisu peale mõtlema ajast, mil Jose esimest stinti Stamfordi sillal majandas ja ei suuda meenutada, kes lisaks Drogbale ründajad olid?
Oli neid veel? Oh olid alles ajad
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustOli neid veel? Oh olid alles ajad
Carlton Cole, Cole!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustChelsea pole manu, meie ju tegime eelmine hooaeg ära neile.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustoleks pidanud tõesti täheldama et manu sai pähe, äkki saame meie ka, olge ettevaatlikud kutid!11oneone
??Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTra nagu väikesed värdjad siiin lükkavad paska nina alla
Nutt,hala ja paanika on nüüd arse teemast siia kolinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTra nagu väikesed värdjad siiin lükkavad paska nina alla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar