320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAssa rsk... Päris nõrganärvilistele see pole. Hooaja lõpuni väljas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOmal jalal läks väljakult ära. Ei saa asi nii hull olla. Paar kolm kuud ehk.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOmal jalal läks väljakult ära. Ei saa asi nii hull olla. Paar kolm kuud ehk.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOmal jalal läks väljakult ära. Ei saa asi nii hull olla. Paar kolm kuud ehk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOptimist näeb plusse, pessimist riste.
Pessimist ütleb- mul ei seisa. Optimist ütleb- vaadake, kui ilusasti mul ripub.
Füsiot sinust ilmselgelt ei saa.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPessimist ütleb- mul ei seisa. Optimist ütleb- vaadake, kui ilusasti mul ripub.
Füsiot sinust ilmselgelt ei saa.
Kommentaar
-
Läheb aega siis läheb, peaasi, et poiss tervenedes vaimselt end valmis tõestama on, esimene suurklubi ja koondisekutsed, kõik teed justkui valla ja kohe siis niimoodi...küllaltki julm tegelikult. Aga selline see elu on, aega ennast veel tõestada küll, pettumused tuleb unustada ja tööeetika paika saada ja küll läheb minna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar