oh lawd...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Oh jeebusInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gutman21 Vaata postitustNo t*ra väga hea, et nüüd paus on, sellise mänguga võib rahulikult League One minna. KUNN hakkab väsima, vaja kedagi kes paneks need söödud käimaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas teadlane Vaata postitustRõve."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustBen Foster @BenFoster
Load of shit.
Mou: "I don't think it was a penalty, I know it was. Andre Marriner is one of the best ref's in Europe."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
hahah. Kõiksugu kinumehi kohe teema täis jälle.
Mängust nii palju, et kari krdi ülemakstud alla igasugust arvestust mängivaid tegelinskeid. Viimati nägi nii sihitut mängu Rafa esimestel nädalatel. Kõige pädevam söödumäng tundub kaitsva keskvälja ja kaitseliini vahel. See pall on seal niiiiii masendavalt palju. Kasti ümber oli justkui meie pealt õpitud buss korralikult ees ja ei läind sealt läbi sööt ega tsenderdus.
Vaatasin ühe njuuka fänniga koos mängu, kes umbes minut enne west bromi teist väravat ütles, et krdi kõrgelt mängib Chelsea, üks kiire ja on teine värav taskus.
Lampard sai maha üksnes valesöötude ja ühe west bromi mehe testiikulite hävitamisega. Meritocracy my ass. Vähemalt Cole dropiti. Cesar oli tubli. Willian jooksis nagu segane ning võitis palle tagasi (tegelt see oli ainus asi, mida terve tiim päris hästi tegi), aga suurt ründefaasis tast ju tolku polnud.
Pennal oli nõrk, väga nõrk ja kuigi ma mõistan härraste valu, et konkurendid kuskilt taevast selle punkti välja imesid, siis need päris elninolikud/kivilikud livescore announcemendid ju pole ka vajalikud
Kehv maitse jäi suhu sest mängust ja pole nagu aimu ka, kuhu siit võiks edasi liikuda. Nädalast nädalasse kirveid mänge registreerivad pallurid on iga kord alg xi-s, noored ja potentsiaalselt teravad on pingil või treenivad u21ga. Ma isegi ei kutsuks seda puusalt tulistamiseks, kui väidaks, et vaieldamatult liiga kõige igavam jalgpall.
Aitäh, Eden, et pea külma hoidsid. Aga seda punkti me ei väärinud. (Sest siin teemas possessioni protsendi järgi punkte ei jagata.)Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKas Oskar selleks satsis pole mitte?FCTW
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustPennal oli nõrk /../ livescore announcemendid ju pole ka vajalikud
Ramires kukkus praegu või?
kõik arutlused penalti asjakohasuse üle siin teemas on küll mängujärgsedGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar