Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas vincent
ma tean, et nii ei ole popp
See lause kõlas ...
Need ajad on möödas ,kui noored tänu becksile ja karikatele hakkasid mänu toetama.
Kui sa arvad et ma olen mingi noor tattninast nn. gloryhunter, siis sa eksid.
Selle Newcastle\'i fännide nägemusega tänasest mängust peab isegi nõustuma. Eriti paistsid sellega silma Del Horno, Joe Cole ning lõpus ka SWP. Muidu taaskord mõttetu tšelssilik palliveeretamine.
Oi kuidas ma Sportneti armastan! Drogba avas skoori pooletunnilise mängu järel ja kolm minutit hiljem luges kohtunik veel teisegi värava. City hinnagul kasutas prantslane teise väravasepistamisel käe abi
2:0 alistasite siis Wright-Phillipsi endise mansa.
Oi kuidas ma Sportneti armastan! Drogba avas skoori pooletunnilise mängu järel ja kolm minutit hiljem luges kohtunik veel teisegi värava. City hinnagul kasutas prantslane teise väravasepistamisel käe abi
2:0 alistasite siis Wright-Phillipsi endise mansa.
see viga on algselt pärit Reutersi ülevaatest ning sportnetis on lihtsalt see ilmselt siis maha kopeerinud. Chelsea dominated the game and Drogba scored after 30 and 33 minutes but City were fuming about the Frenchman\'s second goal, which was scored with the aid of a handball.
ma ei saa aru miks tema kallal vingutakse, vaadake figot see kukub kogu aeg ju! rohkem lamab maas ju kui seisab mänguu ajal...tõeline it, nagu terve brasiilia mängijaid kuradi teesklejad ja naised väljakul...lõuna-ameerika mängijad on nagu ära kasteeritud jänesed väljakul
ma ei saa aru miks tema kallal vingutakse, vaadake figot see kukub kogu aeg ju! rohkem lamab maas ju kui seisab mänguu ajal...tõeline it, nagu terve brasiilia mängijaid kuradi teesklejad ja naised väljakul...lõuna-ameerika mängijad on nagu ära kasteeritud jänesed väljakul
Ega Figo kallal ju EI vinguta.
Aga noh antud tegelane on selle artikli põhjal lihtsalt nagu kõige lolim jalgpallur minu silmis. Alguses arvasin, et vähemalt aus mees ja austus hetkeks suurenes tema vastu isegi aga siis lugesin artikli lõpuni ja ...
Kommentaar