Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See ongi Torrese juures lihtsalt müstiline.
Peaaegu mitte ükski Chelsea fänn ei taha, et ta lahkuks, kuid samas pole ta ka midagi märkimisväärset saavutanud väga.
Pigem on asi vastupidine. Peaaegu mitte ükski Chelsea fänn ei taha,et ta jääks.
Skysports annab teada, et Chelseal on homseni aega Milani pakkumisele vastata.
" Chelsea manager Jose Mourinho reluctant to speculate on whetherFernando Torres' proposed move to AC Milan will go through and says he isn't planning any more additions. "
" Mourinho on Torres: 'If he wants to leave, I believe it is because he wants to try a new life. Probably a new league.' #CFC "
" Mourinho on transfers: 'We are doing nothing. Our belief is the market is closed for us. We like our squad.' #CFC "
Iseenesest oleks ju väga tore, kui Torresest lõpuks ometi lahti saaks.
Samas pean tunnistama, et mingi osa minust on kurb ning jääb El Niño't igatsema. Jah, ta on paras puujalg ning pole oma potentsiaali täitnud, kuid sellegipoolest on ta ennast mu südamesse mänginud.
Ma saan aru, et Liverpoolis mängis ta end fännide südamesse ja veel enne Chelseasse lahkumist kõmmutas sügisel veel sinistele kaks võrku aga millega ta end Chelsea fänni südamesse mänginud on? Müstika
Ma saan aru, et Liverpoolis mängis ta end fännide südamesse ja veel enne Chelseasse lahkumist kõmmutas sügisel veel sinistele kaks võrku aga millega ta end Chelsea fänni südamesse mänginud on? Müstika
Arvan ise ka, et minuga on midagi valesti. Need põrumised said aastate jooksul kuidagi armsaks
Kommentaar