Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustCarlo, AVB vabaneb varsti, räägitakse veel Pepist, Simeonest, Koemanist ja lausa Terryst. Kui aga saaks kinga siis vist aga tuleks hooaja lõpuni Hiddink ning siis järgmine suvi üritataks Simeone tuua.
Kas väga peen nali või väga sitt mälu
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAVB ? you mean... AVB ??? for realz ????
Kas väga peen nali või väga sitt mälu
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustCarlo, AVB vabaneb varsti, räägitakse veel Pepist, Simeonest, Koemanist ja lausa Terryst. Kui aga saaks kinga siis vist aga tuleks hooaja lõpuni Hiddink ning siis järgmine suvi üritataks Simeone tuua.
Kommentaar
-
Peegel räägib. AVB oli enda poolt sisse juurde sokutatud
Aga jah, kuna siin juba Mou'l teine ring käimas. Papat ja Guusi spekuleeritakse, miks mitte ka AVB'le võimalus anda. Hullemaks enam minna ju ei saa
Siiski minu jaoks oleks Brendan kõige lahedam lahendus. Kui teda lahenduseks nimetada võib muidugi
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustPeegel räägib. AVB oli enda poolt sisse juurde sokutatud
Aga jah, kuna siin juba Mou'l teine ring käimas. Papat ja Guusi spekuleeritakse, miks mitte ka AVB'le võimalus anda. Hullemaks enam minna ju ei saa
Siiski minu jaoks oleks Brendan kõige lahedam lahendus. Kui teda lahenduseks nimetada võib muidugi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMarko Kristal, Igor Prins või Tarmo Rüütli?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSergei TerehhovElu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustPeegel räägib. AVB oli enda poolt sisse juurde sokutatud
Selles osas muidugi nõustun, et Brendanit tahaks täiega Chelsea eesotsas näha . Terry ise peatreeneriks oleks ka muidugi muhe .
Kommentaar
-
Kui juba semiusaldusväärsed allikad räägivad, et pärast Stõuki on resultaadist sõltumata minek, siis võib vaikselt hakata halvimat kartma neh.
Ja noh, kui juba teise ringi meestest ülimaga nii kurvalt persse kukkus, siis ehk õnnestub ülejäänuid vältida. Isiklikult loodan, et Romka on ka igasugused Pepifantaasiad aja jooksul maha matnud. Ja kui mingit täiesti ootamatut jänest kuskilt välja ei tõmmata, siis küllap nad sinna Madridi triibulisemasse poolde piiluvad.
Kuna aga keset hooaega sellist liigutust oodata oleks jabur, siis kardan, et ikkagi tuleb teisele ringile minna. Guus hooaja lõpuni? Tõmbaks ehk relekast välja küll.
Valdo Jahilo nimelised huumoritrofeed minu poolt kõigile Sherwoodi ja AVB ja Brendani pakkujatele. Kätte saab postiga, aadressid PMi palun.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar