Saate suure Legendi Franki hooaja lõpuni ilmselt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Kui Enrique oleks tulija, oleks ta kohe tulnud ja poleks Lampsi interimiks võetud. Pigem Nagelsmann. Kogu Pottsepa teema hakkas hargnema kohe pärast Nagelsmanni kinga Bayernist. Väidetavalt on nii Vivell, Winstanley, Stewart ja ka Eghbali Nagelsmanni taga, Boehly arvates on Nagelsmann liiga noor.
Kommentaar
-
Kui võrrelda 2015/2016 hooajaga, siis praegune on ikka kordades hullem. Mitte keegi ei mängi enam, ka Enzo ja Kante on lõpetanud.Kas üldse leitakse selline treener, kes selle segaduse suudab ära koristada. Kui selline vend leidub, peaks ta tulema juba peale Reali vastu välja lendamist, sest siis jõuab veel hooaja lõpuni aru saada, kes üldsegi võiksid jääda. Hea võimalus oleks nüüd mängitada Mudrykut, Madueket, Halli, Chukwuemekat, Sloninat, Chalobahi, Datro Fofanat, sest millal veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEdaspidi võiks u21 peale saata.
Kommentaar
-
Mitte, et ma tahaks kedagi ärritada ja saagi käima tõmmata, aga mis valemiga Mudryki hind 70 millini jõudis?
Vaatasin statsi, 2020/21 hooaeg 14 mängu 0 väravat 0 väravasöötu Ukrainas.
2021/22 hooaeg 11 mänguga liigas 2+7 ja karikas 1 mänguga 1 assist. Mis see 11 mängu on mingi kolmandik hooajast?
Jah, statistika põhjal arvamust koostada on vähe pealiskaudne, aga ma eile nägin esimest korda härrat korralikult aktsioonis ja kohati ei saanud mees palli maast õhkugi(kas lüües või tsenderdades), ikka väga nüri mulje jättis, eks enesekindlus on täiesti null muidugi ka hetkel...
Kommentaar
-
Algselt postitas MƵmmik Vaata postitustMitte, et ma tahaks kedagi Ƥrritada ja saagi kƤima tƵmmata, aga mis valemiga Mudryki hind 70 millini jƵudis?
Nyyd k2ivat ta veel riietusruumis ka isiklikult kohal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMitte, et ma tahaks kedagi ärritada ja saagi käima tõmmata, aga mis valemiga Mudryki hind 70 millini jõudis?
2021/22 hooaeg 11 mänguga liigas 2+7 ja karikas 1 mänguga 1 assist. Mis see 11 mängu on mingi kolmandik hooajast?
Jah, statistika põhjal arvamust koostada on vähe pealiskaudne, aga ma eile nägin esimest korda härrat korralikult aktsioonis ja kohati ei saanud mees palli maast õhkugi(kas lüües või tsenderdades), ikka väga nüri mulje jättis, eks enesekindlus on täiesti null muidugi ka hetkel...
Tegelikult aitas Arsenal kah hinda natuke üles kruvida...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMitte, et ma tahaks kedagi ärritada ja saagi käima tõmmata, aga mis valemiga Mudryki hind 70 millini jõudis?
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar