RM on enamike mängijate peas lagi - seal puhubki tuul tugevamalt.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Chelsea FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Vist ei saa siin vaiki olla ja võtan siis ise kokku, et utter dogshit season tuli kokku. 10nes koht, Euroopast väljas mitte midagi peale masenduse pole ette näidata. Punktide poolest lähemal allpool olevatele klubidele, kui ülevalpool.Alonso jah, on tuleviku asi, aga käesolev hooaeg on ainult kakatriibune.
Natuke Chelsea YTjuuber rant'i ka siia:
YNWA!Kommentaar
-
Ken Batesi siin keegi ei meenuta, aga mul on tema ajastust hästi meeles 1997 FA kapi finaal Gullitiga pingil ja Di Matteo imelise kiirväravaga. Londoni press oli vana tippklubi uue tulemisega väga rahul, aga keegi muidugi ei aimanud, mis uuel sajandil saab. https://www.theguardian.com/football...bates-obituarythe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ausalt ei saa enam aru, kust see raha meil tuleb? 4st hooajast klounide all, olema ühe korra ainult Meistrite Liigasse saanud. Pidevalt raiskame raha mingite torbikute peale! Särgisponsorita olema tolle aja jooksul vast rohkem mänginud kui sponsoriga! Natuke murelik, et ega me sinna pankroti poole ei ole liikumas...
Lisaks arusaamatud hinnad Inglemanni mängijatel! Ta on küll hea mängija ja väga suur upgrade meie vasakule äärele (Garnacho ja Gittens... LOL!), aga kas tegemist on ikka 100+ milli mängijaga?Kommentaar
-
Ärge nüüd numbrimaagiasse kinni jääge.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar