Algselt postitas chelseafan112
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustUefa.com sõnul on Quaresma ka muudmoodi närve kõdistand, latti vist siis lõi palli?
Kommentaar
-
Niisis lõpptulemus jäigi 1-1, mis on mängupilti vaadates üpris hea tulemus. Ei teagi siis, kas Terry väljalangemine nii varajases faasis mõjus teiste psüühikale halvasti? Vaevalt! Söötudes puudus tihtipeale mõte ning kaitse oli see, kes meid täna halvimast päästis. Ainuke, keda kiita saab oli Ševa, kes paistis silma mõlemal poolajal, tekidades vastaste kaitsele peavalu. Essieni, Maka ja Bridge kohta pole ka midagi halba öelda. Teised mängisid küll allpool oma võimeid. Õnneks on ees kodumäng ning suurema pinge all on hoopis porto, kes iga hinna eest väravat vajab. Loodame, et Johni vigastus väga hull ei ole! Vigastas ju end suhteliselt süütus olukorras- samamoodi nagu Ashley pmst. Mourinho peab nüüd tegema sellest mängust omad järeldused ning loodan, et pühapäeval carling cupi finaalis näeme hoopis teistsugust Chelseat.
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustNiisis lõpptulemus jäigi 1-1, mis on mängupilti vaadates üpris hea tulemus. Ei teagi siis, kas Terry väljalangemine nii varajases faasis mõjus teiste psüühikale halvasti? Vaevalt! Söötudes puudus tihtipeale mõte ning kaitse oli see, kes meid täna halvimast päästis. Ainuke, keda kiita saab oli Ševa, kes paistis silma mõlemal poolajal, tekidades vastaste kaitsele peavalu. Essieni, Maka ja Bridge kohta pole ka midagi halba öelda. Teised mängisid küll allpool oma võimeid. Õnneks on ees kodumäng ning suurema pinge all on hoopis porto, kes iga hinna eest väravat vajab. Loodame, et Johni vigastus väga hull ei ole! Vigastas ju end suhteliselt süütus olukorras- samamoodi nagu Ashley pmst. Mourinho peab nüüd tegema sellest mängust omad järeldused ning loodan, et pühapäeval carling cupi finaalis näeme hoopis teistsugust Chelseat.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Chelseafänn112, 21.02.2007 17:49
Manu on sitt, pettavad koguaeg, kohtunikud ära ostetud, Ronaldo on pede, võidavad 1:0 võite tihti, Rooney on sitt ja ManU fännid on kõik pubekad, jobud, madala haridusega idioodid.
Chelseafänn112, 21.02.2007 19:09
Mida te ManU fännid mölisete ?
Olen juba 4 aastat chelsea fänn, manu fännid on gloryhunetrid.
Juhuuuuuu
Ma leidsin endale uue iidoli.Kuidas ma su autogrammi saaks?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustChelseafänn112, 21.02.2007 17:49
Manu on sitt, pettavad koguaeg, kohtunikud ära ostetud, Ronaldo on pede, võidavad 1:0 võite tihti, Rooney on sitt ja ManU fännid on kõik pubekad, jobud, madala haridusega idioodid.
Chelseafänn112, 21.02.2007 19:09
Mida te ManU fännid mölisete ?
Olen juba 4 aastat chelsea fänn, manu fännid on gloryhunetrid.
Juhuuuuuu
Ma leidsin endale uue iidoli.Kuidas ma su autogrammi saaks?
Kommentaar
-
Tundus juba et ManU kukutab punkte, aga kus sa sellega Ronaldo võtab kätte ja lõõb võiduvärava normaalaja viimastel minutitel ning kirs koogi peal on ka see,et kohtunik ei andnud Fulhamile kindlat penalti peale ManU teist väravat :XLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustTundus juba et ManU kukutab punkte, aga kus sa sellega Ronaldo võtab kätte ja lõõb võiduvärava normaalaja viimastel minutitel ning kirs koogi peal on ka see,et kohtunik ei andnud Fulhamile kindlat penalti peale ManU teist väravat :X
Kommentaar
-
JEEEEEEE, esimene karikas sellel hooajal siis käes. Arsenali vastu siis 2-1 võit. Mäng iseenesest väga ilus ei olnud ning erilised pitserid panid sellele Diaby väga kole löök vastu JT nägu ning ka lõpus nägi ka päris kaklust. Ei saanudki aru, miks see Toure Mikelile kallale jooksis? Tegelikult tuleks au anda arsenali noorele kahurväele. Meeskond suutis igati vastu hakata meile ning aeg-ajalt päästis Cech meid halvimast. Kuid ütleks siiski, et kogemused maksavad, ja seda oli meil täna rohkem
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar