Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pold see jalalöök kole midagi - mäluaugust hoolimata roomas see sitt tähistamise ajaks staadionile tagasi
Löök ise nägi igati armas välja.
JT-ga pole väidetavalt midagi väga hullusti. Mingi nädal aega peab väljas olema. Mourinho avaldas lootust, et ehk järgmiseks liigamänguks on mees rivis.
Martin, ära muretse. Chelseafani "hinnangu" järgi sai Cech ka ju nõrgema hoobi kui Cudicini. Ja lisaks - Terry oma süü, et pea ette toppis...
Martin, ära muretse. Chelseafani "hinnangu" järgi sai Cech ka ju nõrgema hoobi kui Cudicini. Ja lisaks - Terry oma süü, et pea ette toppis...
Sadist kurat Terry läks ikka puhtalt palli peale ning oleks suure tõenäosusega sealt ka skoorind. Aga ju siis Diaby jälgis ainult palli ja elle jäi hoopis teine ümmargune asi ehk siis Terry pea. Idee järgi peaks see olema ohtlik mäng. Ja selle oktoobrikuise readingu mängu juurde tagasi tulles tundus mulle isiklikult ja ka kommentaatoritele, kelle vahendusel ma mängu jälgisin, et Cudicini sai suurema paugu. Lihtsalt Cech sai selle paugu palju ohtlikumasse piirkonda kui cudi.
Sadist kurat Terry läks ikka puhtalt palli peale ning oleks suure tõenäosusega sealt ka skoorind. Aga ju siis Diaby jälgis ainult palli ja elle jäi hoopis teine ümmargune asi ehk siis Terry pea. Idee järgi peaks see olema ohtlik mäng. Ja selle oktoobrikuise readingu mängu juurde tagasi tulles tundus mulle isiklikult ja ka kommentaatoritele, kelle vahendusel ma mängu jälgisin, et Cudicini sai suurema paugu. Lihtsalt Cech sai selle paugu palju ohtlikumasse piirkonda kui cudi.
amaoot
isegi Mourinho tunnistas, et Terry riskis ise ja kaitsja tegi, mis kaitsjal teha tuli.
pealegi lõhkus Diaby selle idioodi puupea vastu oma jala.
Ohtlik mäng on minuarust ju siis, kui üks mängija paneb jala teise mängija pea kõrgusele (no ikka meeter 70-80), mitte kui üks paneb oma pea teise jala juurde...
...ja ohtlik mäng tähendab vabalööki, ehk siis pennel-never-ever.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
amaoot
isegi Mourinho tunnistas, et Terry riskis ise ja kaitsja tegi, mis kaitsjal teha tuli.
pealegi lõhkus Diaby selle idioodi puupea vastu oma jala.
Pagan, mina ei mõista kust sinusugused geneetilised eksitused meie sekka satuvad. Tõesti ei mõista.
Lausa imekspandav on see Jose. Chelsea on vast kaks või kolm viimast hooaega kõik võidud teenitult saanud. Esimesena meenub selle hooaja Wigani mäng või siis West Hami mäng, kus teenimatult saadi karistuslöök, kust värav sündis.
Arse puhul unustab ta ju täiesti, et pool hooaega on mängitud ilma oma liidri Henry-ta. Ja et Manu oli eelmine hooaeg vigastustest räsitud.
On unustanud ta ka selle, et kahel nimetatul klubil on kordi väiksemaid see rahakott mille abil tiitleid osta.
Kommentaar