320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Üks kurb uudis kah siis vahepeal- Arjen Robben vajab jalaoperatsiooni ning on suure tõenäosusega hooaja lõpuni audis. Vigastada sai ta siis kolmapäeval koondisemängus. Väga kahju kuna mees oli viimasel ajal heas hoos. Joe Cole võiks nüüd ruttu terveks saada- saaks robbenit asendada. Õnneks on Lampard homseks mänguks rivis:P
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustmwahahahah BBurn juhtima läinud ManU vastu
Täna kahaneb vahe ManUga ma tunnen seda
Eesti vanasõna: ära hõiska enne õhtut
Kommentaar
-
HOHOH, sai siis ka üle pika aja taas arvuti taha istutud ning sai ka eileõhtu ne lahing ära vaadata. Mina isiklikult jäin mänguga suhteliselt rahule. Kahju ainult, et Valencia suutis sellise värava lüüa. Kuid teisel poolajal neil ju paraktiliselt võimalusi ei olnud ning me suutsime ka ühe võimaluse realiseerida. Kahju, et see Ševa käär sisse ei läinud. See löök väärinuks väravat:P Edasipääsust siis niipalju, et asi on tegelikult suht lahtine. Iseenesest, kui me kaitse lukus hoiame ja lolle vigu ei tee ning ise suudame rünnakul korralikult tegutseda ei tohiks probleeme tekkida. Peale selle on järgmiseks mänguks tagasi Essien. Kuigi ka obi Mikel suutis talle harjumatul kaitsva poolkaitsja positsioonil väga hästi hakkama saada ning jagas väga ilusaid sööte.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustMilline värav...sellised kohe igapäev ei juhtu...
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEi juhtu jah, Villa värav oli imeline!!
Kommentaar
-
Ma tegelt vaatan, et tselsil ple eestis väga fänne vist, võrreldes manU ja liverpooli alateemadega, siin arutlus peaaegu puudub. Kui midagi kirjutatakse siis lausepikkune kommentaar, mis vastust kaaskommenteerijatelt ei saa.
võtke ennast kokku nüüd chelscum, mõned mängud jäänd ainult, 6p vahe. Või olete juba alla andnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas ats-wiking Vaata postitustMa tegelt vaatan, et tselsil ple eestis väga fänne vist, võrreldes manU ja liverpooli alateemadega, siin arutlus peaaegu puudub. Kui midagi kirjutatakse siis lausepikkune kommentaar, mis vastust kaaskommenteerijatelt ei saa.
võtke ennast kokku nüüd chelscum, mõned mängud jäänd ainult, 6p vahe. Või olete juba alla andnud?
Kui kunagi nimetas sai tihedamin premier league vaatamas kaedud, ega siis kah minu suguseid tonte eriti ei märganud.
Suht persses hooaeg siiani olnud just vigastuste poolest...aga siiski kõikides võistlustel veel konkurentsis, nii, et see loll jutt, et chelsea see aasta kehvem tüütab juba ära.
ainuke asi, mis mind marru ajab on ballacki(see vuntsidega franz saksamaalt, mitte see siin lõugav foorumihull) hoidmine algkoosseisus...ammu oleks aeg mees mõneks mänguks pingile kupatada, et mees tsilliks liiga platsil. Kohati ikka väga aeglane seal platsil, aga noh kuna special one teda kiidab, siis vaevalt, et pinki nühkima läheb kahjuks
mis mõttes ma niigi palju kirjutasin varajastel tundidel munadepühal?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar