Algselt postitas meelis989
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustJose Mourinho on kül debiilikuks hakanud vist , mingi igas ajalehes või uudistes sokib teiste kohta ,ise ainult vingub ja viriseb et tal pole mängijaid vms.
Meeskonna juhtkond peaks kül tema vallanadmisele mõtlema , mõttetu ahv , ei suuda oma meeskonda mängima panna ja kaotavad kõik liigat ja auhinnad
lihtsalt närvi ajab :/
Kommentaar
-
misvahet sel on , Chelseal on hullud mängijad koos , aga see ostmina ja peatreeneri mõttetus ei too kaasa tulemusi .
Mulle meeldivad seal olevad mängijad , aga kui nad midagi ei saavuta seal , siis mängijatel ka sitt , endal seal staarid koos .
Miks ma pean delfis sokkima ? - sokin siin , ja minuarust Mourinho tehku tööd treenimisega mitte plädisegu nii palju - kül on süüdi C.ronaldo , kül on manU paha , kül LIverpool ei oska mängida , küll sõimab politseisi et tema koera ära ei viidaks ;S pole mingi tõsine jalka mees , rohkem nagu nalja ja jutumees
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustrohkem nagu nalja ja jutumees"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustmisvahet sel on , Chelseal on hullud mängijad koos , aga see ostmina ja peatreeneri mõttetus ei too kaasa tulemusi .
Mulle meeldivad seal olevad mängijad , aga kui nad midagi ei saavuta seal , siis mängijatel ka sitt , endal seal staarid koos .
Miks ma pean delfis sokkima ? - sokin siin , ja minuarust Mourinho tehku tööd treenimisega mitte plädisegu nii palju - kül on süüdi C.ronaldo , kül on manU paha , kül LIverpool ei oska mängida , küll sõimab politseisi et tema koera ära ei viidaks ;S pole mingi tõsine jalka mees , rohkem nagu nalja ja jutumeesLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustkuldsed sõnad. Kuradi kahju, et sa siin pead kommenteerima ja ei saa ise chelseat juhtida ... kuradi kahju tõesti
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustmisvahet sel on , Chelseal on hullud mängijad koos , aga see ostmina ja peatreeneri mõttetus ei too kaasa tulemusi .
Miks ma pean delfis sokkima ? - sokin siin , ja minuarust Mourinho tehku tööd treenimisega mitte plädisegu nii palju - kül on süüdi C.ronaldo , kül on manU paha , kül LIverpool ei oska mängida , küll sõimab politseisi et tema koera ära ei viidaks ;S pole mingi tõsine jalka mees , rohkem nagu nalja ja jutumees
http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C.
Chelsea hold numerous records in English and European football. They hold the record for the highest points total for a league season (95), the fewest goals conceded during a league season (15), the most consecutive clean sheets during a league season (10), the highest number of Premier League victories in a season (29), the highest number of clean sheets overall in a Premier League season (25) (all set during the 2004-05 season)Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkuulsin et chelseal on vigastustega probleeme, et mingi jutt rääkis et hilariot varu ründajana kasutada, et ta ei pidanudki nii kehva olema
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar