Valgustage mind ka. Millal Alex Chelseaga ühines või millal tema kuulumine Chelseasse avalikuks sai. Minumeelest oli ju Alcides see onu, kes Chelseale kuulus?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Delfi (!)
"Kuna Abramovitš ei taha suvel mängijate ostudeks sentigi kulutada, võib Inglise ajalehe arvates oodata Frank Lampardi ja John Terry müümist, mis annaks klubile kapitali meeskonna täiendamiseks."
No esimene küsimus oleks, et kuhu enam täiendada. Kui Terry ja Lampard peaksid lahkuma, siis mitte ainult ei kaotaks klubi 2 võtmemängijat, vaid Chelsea heartbeat'i. Ühesõnaga bullcrap kõik see. Hooaja kestel ei tahetud mängijaid segada igasuguse bürokraatiaga ning nüüd hakatakse sellega loodetavasti tegelema. Ma olen kindel, et varsti on uued pealkirjad The Sunis ja Delfis "Terry and Lampard signed a 5 year deal".
Kommentaar
-
Terry tuleb kindlalt jätta, maailma parim kaitsja minuarust.
Alex katab nüüd Chelsea parema ääre mured ära kohe
Alex Carvalho Terry Cole pole paha kaitse minuarust
Kaitses võiks veel boularhouzi maha ärida ja portsmouthilt laenult tagasi johnsoni kutsuda. Boularhouz on üks halvimaid kaitsjaid keda näind olen :S
hetkeliste saavutuste üle arvan, et olen sellest mehest ise ka parem. Ta on teinud paar mängu umbes ja teeninud 2 punast ja siis 2 penaltit ja kollaseid terve hunniku. Masendav lihtsalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Terry Vaata postitustTerry tuleb kindlalt jätta, maailma parim kaitsja minuarust.
Alex katab nüüd Chelsea parema ääre mured ära kohe
Alex Carvalho Terry Cole pole paha kaitse minuarust
Kaitses võiks veel boularhouzi maha ärida ja portsmouthilt laenult tagasi johnsoni kutsuda. Boularhouz on üks halvimaid kaitsjaid keda näind olen :S
hetkeliste saavutuste üle arvan, et olen sellest mehest ise ka parem. Ta on teinud paar mängu umbes ja teeninud 2 punast ja siis 2 penaltit ja kollaseid terve hunniku. Masendav lihtsalt...AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustalex paremkaitsja kohale?? minu arust on ta põline keskkaitsja olnud...aga võibolla ma tean vähe
Aga kui nii võtta, siis me saaksime ju tegelt päris head vennad ilma igasuguse transfer-feeta. Pizarro, Sidwell, Alex... pole just halvad nimed. Ainult Alexi eest antaks üks poolik võileib
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustalex on kindlasti hea ost, eriti 1 dollari eest...
Alex was bought by Chelsea from Santos for £5million in 2004, but they were forced to "park" him at PSV after he failed to meet work-permit criteria.
Algselt postitas manpe Vaata postitustDelfi (!)
Ma olen kindel, et varsti on uued pealkirjad The Sunis ja Delfis "Terry and Lampard signed a 5 year deal".
nii libedalt see ehk t6esti ei laabu, t6stetakse palk kuhugi 120k/per week ja k6ik korrasGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustAga kui nii võtta, siis me saaksime ju tegelt päris head vennad ilma igasuguse transfer-feeta. Pizarro, Sidwell, Alex... pole just halvad nimed. Ainult Alexi eest antaks üks poolik võileib
Kommentaar
-
Algselt postitas Terry Vaata postitusthetkeliste saavutuste üle arvan, et olen sellest mehest ise ka parem. Ta on teinud paar mängu umbes ja teeninud 2 punast ja siis 2 penaltit ja kollaseid terve hunniku. Masendav lihtsalt...
Kui ta nii sitt oleks siis poleks teda ostetud.
Ja sa võiksid oma fakte kontrollida. Paari mänguga ei saa tervet hunnikut kollaseid teenida. Maksimaalselt neli. Või äärmisel juhul 5 kui Graham Polli seika mullusel MM-il meenutada.
Selle asemel et suure hurraaga siia foorumisse potsatada, külasta Chelsea kodulehekülge ja õpi oma lemmikklubi mängijaid tundma
Kommentaar
-
boulal oli ainuke korralik mäng(mis oli isegi super mäng tema poolt) oli barca vastu kodus kui ronni pani ahju korralikult.
Ülejäänud mängud oli ta mitte lihtsalt tavaline pask vaid ikka üks korralik hommikune tuumapohmelli väljaheide. PUNKT!
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustSa ikka mõtle ka enne kui sellist paska (vabandan väljenduse pärast aga see sõna iseloomustab kasutaja Terry poolt tehtud postitust) suust välja ajad. Sina ja parem kui Boulahrouz? Tal pole tõesti just kõige edukam hooaeg selja taga aga ... Tekib küsimus et millises klubis Sina oma igapäevaleiba teenid?
Kui ta nii sitt oleks siis poleks teda ostetud.
Ja sa võiksid oma fakte kontrollida. Paari mänguga ei saa tervet hunnikut kollaseid teenida. Maksimaalselt neli. Või äärmisel juhul 5 kui Graham Polli seika mullusel MM-il meenutada.
Selle asemel et suure hurraaga siia foorumisse potsatada, külasta Chelsea kodulehekülge ja õpi oma lemmikklubi mängijaid tundma
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustboulal oli ainuke korralik mäng(mis oli isegi super mäng tema poolt) oli barca vastu kodus kui ronni pani ahju korralikult.
Ülejäänud mängud oli ta mitte lihtsalt tavaline pask vaid ikka üks korralik hommikune tuumapohmelli väljaheide. PUNKT!
Chelsea suurim puudus paikneb treener Jose peas. Romanil on vaja teha veel üks kulutus ja muretseda lõpuks korralik treener. Ühe hea valiku magas juba maha. Big Sam oleks isegi Ševtšenko väravaid lööma õpetanud. Aga noh, eks Tšukts teab ise paremini.
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustPalun seleta meditisiiniliselt, et milline on tavaline pask ja milline ''üks korralik hommikune tuumapohmelli väljaheide''??
Big Sam oleks isegi Ševtšenko väravaid lööma õpetanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustPalun seleta meditisiiniliselt, et milline on tavaline pask ja milline ''üks korralik hommikune tuumapohmelli väljaheide''??
Chelsea suurim puudus paikneb treener Jose peas. Romanil on vaja teha veel üks kulutus ja muretseda lõpuks korralik treener. Ühe hea valiku magas juba maha. Big Sam oleks isegi Ševtšenko väravaid lööma õpetanud. Aga noh, eks Tšukts teab ise paremini.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar