Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://www.sportnet.ee/index.php?id=49123
no ma ei tea nüüd. abramovitš on minu meelest kogu aeg liiga ihne olnud. mõtleb vaid endaleAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustmulle muidu drogba meeldib, aga selline jutt on küll kukesupp ja ega ma eriti sportneti juttu ei usu, jälle niikuinii kuskilt sopakast kisutudLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustseda kindlasti, et sopakast kistud. aga samas on ta varem minu teada ka esinenud kahtlaste ütlemistega. ma võin eksida ka, aga siiski on ta varem ka minu teada huvitavaid lauseid tootnudAILTON
Kommentaar
-
postitan siia ka väheke ruumoreid, mis on kuulda olnud viimasel ajal:
1) Tal Ben Haim on Daily Expressi sõnul pööramas selga Sam Allardyce juhitavale Newcastlele ning otsustanud tulla Chelseasse. Ise arvan, et see variant läheb käiku siis kui ei suudeta hankida Alexit. Kuid kui värvatakse ka mõlemad, on Boularouzi Chelsea karjäär tõenäoliselt läbi.
2) Chelsea olla väga huvitatud Hertha Berlini ründajast Marko Pantelic´ist. Tegemist on serblasega ning lähemalt saab lugeda siit:
Pakutud summa olla siis 2,5M naela. Iseenestest oleks see ost päris hea, muidugi kui mees ise rahulduks pingil olemisega sest vaevalt ta väljakule saaks enne kui ründajaid pinab vigastus või siis aafrika rahvuste karika ajal.
3)Florent Malouda- Kui just keegi 3 äärepoolikust( SWP, J.Cole, Robben) ei lahku, siis vaevalt see teoks saab. Pealegi tundub, et Liverpool on tast rohkem huvitatud.
4) Carlos Tevez- Küll väga hea ründaja kui sellise raha eest mõttetu. Väidetavalt tahetakse tema eest 40M naela.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustGlooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustSee on ka hea, pimedas mängides on meil kindlasti eelis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar