drogba on selles särgis nagu tulnukas
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMis värv see on? Kusekollane?
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustParaku on jalgpall Inglismaal niivõrd arenenud et igal korralikul staadionil on valgustus. Ja peale kella kümmet jalgpalli niikuinii ei mängita.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Nagu ka see :
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustAlgselt postitas mihk3l Vaata postitusthttp://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/6721801.stm
Pakun, et esimesel hooajal Newcastle'is torkab Barton Owenil kahvliga silma väljaLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
ah mine persse, ma vaatan et sul endal ei kuku naljad just eriti hästi välja.
kui sul teinekord mõni nali meelde tuleb siis räägi see parem oma sõbrale, mitte ära reosta sellega foorumit.
kui sa ikka sadistlikke nalju teed, siis on sinul midagi viga. kui su elu on nii tühi on et pead foorumis iga hinna eest nalja tegema, siis peaksid pöörduma kellegi poole kes sind aitaks.
kellegil pole sinu nalju siin vaja, kahju et sa sellest ainult aru ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustmõtetu ost ju, kuhu see mees pannakse...kas Chelseal vähe kaitsjaid v? Terry, Boulahrouz, Carvalho, ka Essien suudab keskel mängida...
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustah mine persse, ma vaatan et sul endal ei kuku naljad just eriti hästi välja.
kui sul teinekord mõni nali meelde tuleb siis räägi see parem oma sõbrale, mitte ära reosta sellega foorumit.
kui sa ikka sadistlikke nalju teed, siis on sinul midagi viga. kui su elu on nii tühi on et pead foorumis iga hinna eest nalja tegema, siis peaksid pöörduma kellegi poole kes sind aitaks.
kellegil pole sinu nalju siin vaja, kahju et sa sellest ainult aru ei saa
Algselt postitas Homie Vaata postitustmõtetu ost ju, kuhu see mees pannakse...kas Chelseal vähe kaitsjaid v? Terry, Boulahrouz, Carvalho, ka Essien suudab keskel mängida...Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustSadistlik nali ? Tutvu veidi Barton bioga, kretiin. Ja vaata kasvõi, mis kino siin Chelsea away kit'ide üle toimus, väga kahtlane, et ainult mina jään sulle ette.
kasvata endale elu ning lõpeta iga minu postituse tsiteerimine.
ma vaatan et sul on üle 200 postituse, kuid tundub et vähemalt pooled neist on täielik kräpp.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustära ülba, tatt. mina pole chelsea away kittide kohta sõnagi lausunud. ja sa võiksid ise bartoni bioga tutvuda, debiilik, olen üsna kindel et ta pole kahvliga kedagi rünnanud. kaklus on üks asi, mõrv hoopis midagi muud.
kasvata endale elu ning lõpeta iga minu postituse tsiteerimine.
ma vaatan et sul on üle 200 postituse, kuid tundub et vähemalt pooled neist on täielik kräpp.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustMis loeb, mida sina oled teinud, kui sa mingi suur maailmaparandaja siin foorumis oled ära siis ainult minuga piirdu, sigar või kahvel vahet pole ja kui sa viitsisid 100 minu posti üle lugeda, siis hoopis sina peaksid endale elu kasvatama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar