järjekordse flame'i tekkimise hirmus märgin igaks juhuks, et ei rünnanud mitte kedagi onju. chill. lihtsalt see jutt on nii hale, et vat oleks meil kõik terved, siis me oleks euroopa parimad üle ültse. samamoodi võiks newcastle öelda, et kui kõik mehed oleks terved olnud ja bramble katki, siis oleks uefa cup lõdvalt kinni pandud ja liigas kolmandaks tuldud, või et kui leedsi managemendis türblite kontsentratsioon väiksem oleks, siis oleks kohe tagasi premmi tõustud ja värki. hüpoteetiline piece of crap noh. ja mädanema on see kala hakand kohe päris peast teatavasti, seega ei ole muidugi ime, et igasugu olekspoleks-analüütikud veel isegi ligi kuu aega pärast hooaja lõppu kivi alt välja roomavad.
PS huvitaval kombel ma ei mäleta saf'i n+1 korda rääkimas, et oleks meil ainult kõik mehed terved olnud, me oleks raudpolt milanile ära pannud, või arsene'i ülepäeviti soigumas, et mis te tahate saada meilt, henry on katki ju.
veelkord siis, ma ei ründa mitte kedagi, ma toon ühe konkreetse rumaluse ilmingu välja. ja oleks saf seda rääkinud või kui mõni manku fänn räägiks, ma ei vaataks hea pilguga, kuigi mõne arvates need on ainult sõnad, sest ma ei saa ju tegelikult kuidagi olla objektiivne, eksju.
PS huvitaval kombel ma ei mäleta saf'i n+1 korda rääkimas, et oleks meil ainult kõik mehed terved olnud, me oleks raudpolt milanile ära pannud, või arsene'i ülepäeviti soigumas, et mis te tahate saada meilt, henry on katki ju.
veelkord siis, ma ei ründa mitte kedagi, ma toon ühe konkreetse rumaluse ilmingu välja. ja oleks saf seda rääkinud või kui mõni manku fänn räägiks, ma ei vaataks hea pilguga, kuigi mõne arvates need on ainult sõnad, sest ma ei saa ju tegelikult kuidagi olla objektiivne, eksju.
Kommentaar