Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma arwan et sellel aastal v6idab chelsea kyll chempion league 2ra,ku uus treener ostax m6ne hea m2ngja nagu ronaldinho v6i kaka siis olex kindlalt premier ka chelsea oma sel aastal
ma arwan et sellel aastal v6idab chelsea kyll chempion league 2ra,ku uus treener ostax m6ne hea m2ngja nagu ronaldinho v6i kaka siis olex kindlalt premier ka chelsea oma sel aastal
Nii algelist mõtlemist annab otsida: "Ostke paar staari siis liiga kindlasti teie"
Seal Chelseas on neid staare küll.Ma küll ei näe põhjust miks peaks Chelseasse veel staare ostma.Ega Ronaldinho üksi seda mängu ära ei tee ikka terve meeskond peab mängima.
irv, benny, sa võiksid chelsea treeneriks hakata, siis võidaksite kõik ära.
a no ma annan andeks sulle selle lolli lause, sest sa oled ilmselt ~12 aastane, sest kirjutada sa ka ei oska.
Sünniaeg:
June 15, 1981
Vanus:
26
Biograafia:
olen chelsea fän kunagi tahax minna waatama ka p2riselt chelsea m2ngu
Huvid:
jalkka
Amet:
mis vaja teha un
Hea küll, las Benny nuusutab raplas liimi edasi.
Naaskem teemasse. Kas täna on selle hooaja jooksul esimene kord, kui võiks Boltoni peale panustada? Väga ahvatlev 5.00 näiteks trios.. Või ei olnudki kolmapäevane mäng juhuslik sähvatus?
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar