masendav peli...selle hooaja halvim esitus, kuid õnneks oma jope norrast aitas hädast välja :P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
tramaeivõi...mis krdi mänge te vaadanud olete see hooaeg?
isegi hooaja algul villalt saadud 2-0 oli parema esitusega mäng. Ainuke, kes võib oma sita mänguga eile end välja vabandada on Lamps(ema haigestumine). Sellise mänguga saame kahjuks kodus manult põske ja koduseeria laguneb
kuid ma ei ole veel lootust kaotanud
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitusttramaeivõi...mis krdi mänge te vaadanud olete see hooaeg?
isegi hooaja algul villalt saadud 2-0 oli parema esitusega mäng. Ainuke, kes võib oma sita mänguga eile end välja vabandada on Lamps(ema haigestumine). Sellise mänguga saame kahjuks kodus manult põske ja koduseeria laguneb
kuid ma ei ole veel lootust kaotanud
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustkoduseeria langeb kindlasti nädala jooksul, iseasi kas manu või pooli vastu...
Kommentaar
-
kusjuures eilse mängu kohta veel nii palju, et meeldivamad Granti esitused olid:
1) "I don´t know" nägu pingil
2) ballacki välja võttmine(kuigi ballack oli sinnani parim mängija imo).
3) malouda jälle lollikindlalt algkoosseisus, kuigi selle hooaja esituste põhjal on ta kõige sitem äär meil
4) "I still don´t know" nägu mängu lõpus
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustseda küll, et tulemus fantast, aga ega see ei garanteeri meile ju finaali!
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustno ma ei tea, minu enesekindlus on ikka 3e pulga peal kümnest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar