Algselt postitas Karla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis selle Messil siis viga on ,et ei kõlba?
Peaksite pilvedes olema, kui see tõele vastab.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustta ei ole just fännide seas eriti populaarne, peale ühte tsirkust kunagi CL-s + ta teeskleb palju + liiga kallis + meil on head ääred olemas!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJust. Põnevus säilib viimase mänguni ja see on tore Nüüd vaid edu ja jõudu ja jaksu ja õnne ja kõike sellist Wiganile pühapäevaks
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJust. Põnevus säilib viimase mänguni ja see on tore Nüüd vaid edu ja jõudu ja jaksu ja õnne ja kõike sellist Wiganile pühapäevaksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKahjuks Bolton teeb kõik et seekord tiitel Londonisse ei satuks!!!kurb aga tõsi!!!
Kommentaar
-
Ma Chelsea fännina oleks ka selle Messi tehingu vastu. Käia ühe mängija eest välja summa, mis ületab senise maailmarekordi peaaegu kahekordselt on absurd. Pealegi oleks see väidetav palk ka täiesti uskumatu.
Aga kui nii siiski läheb, pole Barca fännidel tõesti peale Barca enda kedagi süüdistada. Messi ise niisama ära minna ei saa, tehing saab sooritatud ainult klubi nõusolekul ja kui ta maha müüakse, on see klubi enda otsus. Aga ma olen 99,99% kindel, et seda ei juhtu, niiet no problem.
Aga Chelsea fännid kobisevad, et ta teeskleb liiga palju? Ega ühe aastatetaguse mängu põhjal ei saa sellist asja otsutada. Oma suuruse (väiksuse) kohta on ta vägagi tugev ja üritab suurema osa ajast jalgel ikka püsida. Erinevalt Drogbast, kes on suur mehemürakas ja füüsiliselt väga tugev mängija, aga pool mänguajast perseli ja laiutab käsi.
Aga positiivne, et Chelsea eile Newcastlele ära tegi ja ikka ManUl pinge peal hoiab. Mina olen igastahes sinisärklaste poolt (Y)
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMa Chelsea fännina oleks ka selle Messi tehingu vastu.
/---------/
Aga Chelsea fännid kobisevad, et ta teeskleb liiga palju?
/--------/
Aga positiivne, et Chelsea eile Newcastlele ära tegi ja ikka ManUl pinge peal hoiab. Mina olen igastahes sinisärklaste poolt (Y)Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMa Chelsea fännina oleks ka selle Messi tehingu vastu. Käia ühe mängija eest välja summa, mis ületab senise maailmarekordi peaaegu kahekordselt on absurd. Pealegi oleks see väidetav palk ka täiesti uskumatu.
Aga kui nii siiski läheb, pole Barca fännidel tõesti peale Barca enda kedagi süüdistada. Messi ise niisama ära minna ei saa, tehing saab sooritatud ainult klubi nõusolekul ja kui ta maha müüakse, on see klubi enda otsus. Aga ma olen 99,99% kindel, et seda ei juhtu, niiet no problem.
Aga Chelsea fännid kobisevad, et ta teeskleb liiga palju? Ega ühe aastatetaguse mängu põhjal ei saa sellist asja otsutada. Oma suuruse (väiksuse) kohta on ta vägagi tugev ja üritab suurema osa ajast jalgel ikka püsida. Erinevalt Drogbast, kes on suur mehemürakas ja füüsiliselt väga tugev mängija, aga pool mänguajast perseli ja laiutab käsi.
Aga positiivne, et Chelsea eile Newcastlele ära tegi ja ikka ManUl pinge peal hoiab. Mina olen igastahes sinisärklaste poolt (Y)Algselt postitas budulojus Vaata postitustKahjuks Bolton teeb kõik et seekord tiitel Londonisse ei satuks!!!kurb aga tõsi!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustJärjekordne segaduses ja identiteediotsinguis noormees? Oota natuke, kohe tuleb terroribanaan ja juhatab su õigele rajale.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMa ei usu eriti, et Chelsea suudab võita, sest ega SAF loll ole. Wigani vastu tuleb parim hetkekoosseis, vb Neville on mängus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar